Dimarts, 25 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 21 de Juny del 2024 a les 11:33:38 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 24 de Agost del 2017

Torrent publica la contracta de la piscina de la Cotxera per a intentar obrir a la tardor

A principis d'aquest estiu, l'Ajuntament de Torrent va anunciar el començament de les obres del complex esportiu de la Cotxera, valorades en 84.440 euros per a la reparació de la instal·lació elèctrica, climatització, lampisteria i pintura de les instal·lacions, entre unes altres, sumant un total de 28 intervencions. 

La reobertura de la Cotxera de Torrent, cada vegada més a prop. L'Ajuntament de Torrent ha publicat este passat 10 d'agost en el diari europeu la prestació de serveis del complex esportiu perquè es presenten ofertes d'empreses per a portar la concessió. El preu d'eixida és de 130.000 euros amb un màxim de 2 anys de contracte, més un de pròrroga i un 5% de fiança per a l'empresa. 



Des que l'empresa concessionària va tancar la piscina fa més d'un any, la reobertura s'ha marcat com a prioritària per a l'equip de govern socialista des de principi de la legislatura. L'abandó de les instal·lacions per l'anterior empresa adjudicatària de la gestió de la Cotxera ha obligat a invertir 85.000 euros. Malgrat l'intent de remunicipalizarla, l'impediment per a assumir nous treballadors per la llei d'estabilitat de l'estat ha obligat a traure de nou a concurs la llicència. Per a evitar de nou aquests problemes -fruit de la externalización de la gestió- es va aprovar mitjançant sessió plenària la gestió directa del complex, per part de la Fundació Esportiva Municipal. Aquest model de gestió directa es complementarà amb un model de prestació de serveis d'una empresa externa. 



Ja s'ha obert el termini de presentació d'ofertes per a dur a terme els “Serveis d'explotació de les instal·lacions esportives de la Cotxera”, que estarà obert fins al dia 18 de setembre. Es pot descarregar l'anunci des del següent enllaç: 
HYPERLINK "http://www.fdmtorrent.com/prensa/noticiasfdmtorrent/detallenoticia/tabid/332/articleid/1635/piscina-la-cotxera.aspx" http://www.fdmtorrent.com/prensa/noticiasfdmtorrent/detallenoticia/tabid/332/articleid/1635/piscina-la-cotxera.aspx.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.103.30

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.