Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimarts, 25 de Juny del 2024 a les 22:23:56 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 24 de Agost del 2017
SUCESSOS

Mor un home de Torrent de 44 anys per Legionel·la

Un veí de Torrent (València) de 44 anys ha mort a conseqüència d'una pneumònia per legionel·la, segons ha informat la Conselleria de Sanitat, que ha detallat que aquest home tenia una segona residència en Calicanto (Xiva), encara que no associa aquest cas al brot detectat en aquesta urbanització d'acord amb les dades arreplegades fins al moment i la informació de la qual disposen els epidemiòlegs de la Direcció general de Salut Pública.

Sanitat detalla que el nombre de persones afectades de pneumònia per legionel·la pel brot de Calicanto segueix sent de set, tal com es va informar la setmana passada, i no associa de moment a aquest nou mort amb el de Calicanto, per la qual cosa falta saber on estaria el nou focus.

El mort va ser diagnosticat l'1 de juliol i després d'agreujar-se el seu estat va morir aquest dilluns 21 d'agost. Treballava en un camió frigorífic, instal·lacions --els equips frigorífics-- que són considerades com de risc de transmetre legionel·la i sobre les quals hi ha precedents que hagen actuat com a focus de contagi en la literatura científica. Es desconeix el recorregut realitzat amb el vehicle durant el període d'incubació del pacient.

"L'afectat tenia una segona residència en Calicanto a la qual acudia ocasionalment, segons han traslladat fonts familiars als tècnics de Salut Pública, i no es té constància que acudira durant el període d'incubació", han indicat des de la Conselleria

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.15.210.255

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.