Dimarts, 16 de Octubre del 2018

Actualitzada Dimarts, 16 de Octubre del 2018 a les 10:10 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 11 de Agost del 2017

OCUPACIÓ

Torrent contracta a 8 joves gràcies a fons d'ocupació europeus

Durant un any els 8 joves treballaran en diferents departaments municipals per al desenvolupament professional. Es tracta de dos programes pertanyents al Fons Social Europeu i a la Iniciativa d'Ocupació Juvenil per al període 2014-2020

L'Ajuntament de Torrent, en el seu compromís d'impuls i suport als joves en la cerca d'ocupació, s'ha sumat als programes EMCUJU I EMPUJU, dos programes d'incentius convocats pel SERVEF per a la contractació per part de les entitats locals de persones joves. Tots dos estan cofinançats pel Fondo Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil per al període 2014-2020. El programa EMCUJU està dirigit a joves que compten amb una qualificació professional reconeguda per al sistema de formació professional per a l'ocupació o del sistema educatiu; mentre que el EMPUJU està dirigit a joves majors de 16 en general.

D'aquesta manera, el consistori torrentino ha pogut contractar a 8 joves en condició de desocupació perquè desenvolupen la seua labor professional en diferents departaments de l'ajuntament. Una incorporació que ha tingut lloc aquesta setmana i gràcies a la qual s'han sumat a la plantilla 5 auxiliars administratius i 3 peons de pintor. El regidor de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos, ha destacat que “seguim creant ocupació, donant oportunitats als joves aturats perquè puguen desenvolupar la seua labor professional”.

Els auxiliars administratius reforçaran els serveis municipals d'atenció a les persones, contractació i intervenció; mentre que els peons de pintor recolzaran les labors de manteniment del mobiliari urbà, les instal·lacions municipals i la senyalització viària. Tots ells estaran contractats a jornada completa durant un any. Per a realitzar aquestes contractacions, l'Ajuntament ha rebut dues subvencions l'import total de les quals és de 116.773,92 euros i fa una aportació municipal de 62.112,08 €.

Una aposta constant per l'ocupació que afirma la clara intenció del consistori per seguir creant treball, sense oblidar els 38 estudiants que s'han incorporat gràcies al programa la Dipu etBeca durant els mesos estivals i els 4 capatassos i 19 peons agrícoles que s'han incorporat aquest mes d'agost per a dur a terme tasques de prevenció d'incendis en El Vedat i barrancs i sendes del municipi la contractació del qual està subvencionada al 100% pel SEPE.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.161.116.225

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.