Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:16:52 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 31 de Juliol del 2017

El PSOE recorda al PP que va reduir la subvenció un 63 per cent

El PSOE Torrent afirma que destinarà el poc més d'euro mensual per família que va deixar la exalcaldesa popular en ajudes que podrien arribar fins a 800 euros

Els socialistes han volgut recordar als populars que "en quatre anys baix mandat del Partit Popular, la subvenció RECICLA es va reduir d'1.700.000 euros a 625.000, és a dir un 63% o, la qual cosa és el mateix, en 1.075.000 euros. Es dóna la circumstància que, sota el mandat d'Amparo Folgado, es va produir la màxima retallada a la subvenció, en 52,65% pel que fa a la quantitat que va deixar després d'aplicar el primer tijeretazo i col·locar a la seua successora a dit María José Catalá. Tot açò sense avisar al ciutadà i demanar la signatura als i les ciutadanes per a la seua aprovació".
 

Actualment la subvenció suposa una quantitat que oscil·la entre 1,36 i 2,91 euros de compensació en la factura al mes, segons tram de consum per habitatge. Una xifra que, després de les contínues retallades del Partit Popular, resulta irrisoria i que no donaria per a més d'un cafè per habitatge, per allò de el ‘cafè per a tots’ que ara reclama la Sra. Folgado. Una quantitat que en poc o gens pot ajudar a una família, i que gens o poc explica la Sra. Folgado quan ‘okupa’ la via pública sense previ pagament de la taxa per a la seua recollida de signatures.

 

És per açò que l'equip de govern socialista, "la responsabilitat del qual és gestionar el pressupost de manera responsable i amb els majors beneficis per a tots i totes, ha considerat convenient que, els 625.000 euros en els quals va deixar el Partit Popular els 1.700.000 euros inicials, siguen destinats a polítiques que realment poden tenir un impacte real en la societat. Així, per exemple, gran part d'aquesta quantitat serà per a ajudes en l'escolarització de primer cicle (de zero a tres anys) en Educació Infantil, podent arribar a més de mig miler de famílies amb ajudes que podrien arribar als 800 euros". "D'igual manera es destinarien una part significativa a col·laborar en el transport de formació superior que, diàriament, han de fer front a una quantitat important per a cursar els seus estudis. En definitiva, la Sra. Folgado hauria de començar a aprendre a parlar menys i treballar més, a recordar que la hipocresia es paga i que no pot ocultar amb xerrameca la nefasta gestió del Partit Popular".

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.0.25

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.