Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 12 de Juliol del 2017
PILOTA

El trinquet acull el Trofeu de Pilota de Torrent

El trinquet Jose María Veguer espera repetir l'èxit d'assistència de l'any anterior. Els diners recaptats de les entrades es destinarà a tres associacions de la ciutat

La ciutat de Torrent es convertirà en capital de la Pilota, els dies 20, 22 i 27 de juliol, amb la segona edició del Trofeu Ciutat de Torrent.  L'alcalde Jesús Ros ha presentat aquesta cita esportiva aquest matí en la trobada amb els mitjans de comunicació acompanyat per la regidora d'Esports, Nadia Marín, representants del Club de Pilota de Torrent i dos pilotaris que participaren en el Trofeu: Miguel – guanyador de la primera edició del Trofeu Ciutat de Torrent- i Jesús, els qui han mostrat la seua alegria per poder participar en aquest campionat que s'ha convertit ja en un referent de les cites esportives de l'estiu.

 

“S'ha decidit dur a terme aquesta segona edició del Trofeu que se celebra coincidint amb la Festes Patronals, a causa de l'èxit collit l'any anterior, on vam haver de penjar el cartell de “aforament complet”, quedant-se moltes persones sense poder gaudir de les partides”, assenyalava la regidora d'Esports, Nadia Marín. El trinquet Jose María Veguer espera repetir l'assistència del passat any. Per això, han anunciat la venda d'un abonament, que permetrà l'entrada a les dues semifinals i a la final, per tan sols 10 euros. El preu de les entrades sense abonament serà de 5 euros cada seminifinal i 8 euros la final, que es podran obtenir de forma anticipada o en taquilla en el trinquet.

 

La primera semifinal tindrà lloc el dijous dia 20 de juliol, amb l'enfrontament de Miguel, Félix i Héctor II contra Pere Roc II, Jesús i Tomás II. El dissabte, dia 22, Puchol II i Santi jugaran contra Soro III i Javi. Dels resultats d'aquestes partides eixiran els equips que s'enfrontaran en la gran final que es disputarà el dia 27. Totes les partides se celebraran a les 18.30h de la vesprada en el Trinquet Jose María Veguer. Aquest trofeu té també el seu vessant social, ja que els diners de les entrades serà destinat a tres associacions de la ciutat: AFEM, la protectora d'animals Mi Mundo i Solidaritat Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.199.162

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.