Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 22 de Abril del 2024 a les 13:29:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 03 de Juliol del 2017

Èxit de compres en la Nit Oberta

Els comerços locals van obrir les seues portes durant tota la nit amb un gran nombre de descomptes, promocions, música i degustacions

El divendres a la nit els comerços locals de Torrent van romandre oberts fins a les 24 h per a celebrar la Nit Oberta. Una activitat que va avançar les rebaixes en un total de 65 comerços locals i que comptatge amb una programació, que es va iniciar a les 20 h, i va incloure grans descomptes i promocions en les tendes, a més de música en directe, degustacions, animacions i monòlegs.

Un gran nombre de torrentins i torrentines van eixir al carrer per a gaudir d'una nit divertida i aprofitar els descomptes i promocions dels locals amb els seus articles de moda, complements, moda infantil, bellesa, salut, sabates, esports, llar i decoració. L'alcalde Jesús Ros, el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, i diversos membres de l'equip de govern, van anar els primers a arribar als comerços i descobrir les sorpreses "La Nit Oberta és una gran oportunitat per a impulsar l'economia local i fomentar la compra en els nostres comerços locals. Tenim una gran varietat de comerços que compten amb una gran qualitat i varietat de productes, però sobretot amb assessorament per part dels seus dependents", ha destacat Campos.

Per a tancar la nit, la plaça de la Unió Musical va acollir un espectacle de monòlegs amb les grans artistes Maria Juan, Maru Candel i Eva Cabezas.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.216.163

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.