Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 14 de Juny del 2017

Rialles i Rebaixes en la Nit Oberta

El dia 30 de juny, 65 comerços de Torrent romandran oberts per a oferir al públic promocions, descomptes i sorpreses

Torrent es prepara per a celebrar, el divendres dia 30 de juny, una nova edició de la Gran nit de les compres. Un total de 65 comerços dels sectors de moda, complements, moda infantil, bellesa, salut, sabates, esports, llar i decoració, han preparat ofertes i promocions per a celebrar la Nit Oberta; una avantsala a les rebaixes que comptarà amb una programació plena de sorpreses, animacions i degustacions. L'esdeveniment començarà a les 19 h fins a les 12 h de la nit.


La programació comptarà amb espectacles d'humor en directe, des de les 20 h fins a les 23 h, on actuaran els monologuistes Patrícia Espill, Carlos Amador, Decopivolta i Pepa Cases. I a les 00.15 h, la plaça Unió Musical acollirà el Gran Espectacle de Monòlegs amb alguns reconeguts monologuistes com Eva Cabezas, Maru Candel i Maria Juan. A més, de les exhibicions de Kangoo a càrrec d'Esports Bacete i de dansa per Art i Ball.


Entre les moltes novetats per a l'edició d'enguany, està la difusió comunicativa realitzada per a donar a conéixer la campanya d'enguany; com per exemple la creació d'una pàgina de facebook i microsite, on s'arreplega tota la informació sobre l'esdeveniment i el públic pot conèixer tots els detalls. A més, s'han gravat cinc vídeos promociona'ls dels monologuistes per a donar difusió a través de xarxes socials, i un altre realitzat des del Gabinet de Comunicació de l'ajuntament amb la participació de diversos comerciants de Torrent que promociona, a més de l'esdeveniment, el comerç local.

El regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, que ha presentat la campanya als mitjans de comunicació aquest matí, ha estat acompanyat per la presidenta de l'Associació Torrent Comercial, Gracia Acosta, i representant de ACST Torrent, Pedro Soriano, i la gerent d'Idea't, María Muñoz. El regidor ha destacat la importància d'aquests projectes per a l'economia de la ciutat. "És molt important realitzar aquest tipus de programes i activitats, per a donar a conèixer entre tota la ciutadania la gran qualitat dels nostres comerços locals, la bona atenció dels seus dependents, i la gran oferta de productes que podem adquirir. La Nit Oberta s'ha convertit en una campanya molt potent i molt pràctica per a realitzar totes les compres, però sobretot la importància recau a donar a conéixer, difondre i visualitzar el comerç de Torrent; que la gent sàpia que està obert durant tot l'any, i impulsar així les seues vendes i l'economia de la ciutat", ha assenyalat Campos.

I perquè el públic calente motors i es prepare per a comprar en la Nit Oberta, poden participar en Els comerços de la nit oberta; un concurs que consisteix que cada dia, des del 12 al 27 de juliol, es compartiran cinc fotografies de cinc comerços diferents participants en la campanya. Cada dia guanyarà el concurs aquella persona que endevine primer el nom i l'adreça (nom del carrer i nombre) d'almenys dos dels cinc comerços de les fotografies. El premi serà una entrada doble a la Zona VIP per a gaudir del gran espectacle de monòlegs i 50 € per a gastar el dia 30 de juny de 2017 en qualsevol dels comerços que participen en la campanya de la Nit Oberta. Es pot consultar les bases en el següent enllaç: https://datos.portaldelcomerciante.com/userfiles/43/1272/file/bases_concurso.pdf

Per a facilitar l'accés als comerços per a tots i totes els que s'acosten amb cotxe a gaudir de la Nit Oberta, hi haurà una promoció especial durant aqueixa mateixa nit per a estacionar el seu vehicle en el pàrquing abonant només un 1 euro, i així poder realitzar còmodament les seues compres durant tota la nit.

En l'edició de la Nit Oberta han participat un gran nombre de patrocinadors que han col·laborat perquè aquest esdeveniment tan important per al comerç de Torrent són: Nievina, TQ Incendis, Big Mat Aldino i Caixa Rural de Torrent; així com col·laboradors com: Associació Torrent Comercial i ACST, Kangoo i Art i Ball.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.156.140

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.