Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2024 a les 13:28:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 02 de Juny del 2017
ATLETISME

Torrent, seu el Campionat d'Espanya Promesa d'Atletisme

Es reuniran atletes de tot el país que competiran per les medalles i les marques mínimes per a complir els seus objectius esportius.La cita esportiva presentada ahir se celebrarà els dies 1 i 2 de juliol en les instal·lacions esportives de Parc Central

El testimoni del Campionat d'Espanya Promesa d'Atletisme ha arribat a la nostra ciutat, una cita esportiva que reuneix als millors atletes promesa del país que competeixen per les medalles i les mínimes per a aconseguir els seus objectius. La ciutat de Torrent, capitaneada pel Club d'Atletisme de la ciutat (CAT), organitzarà aquesta cita que se celebrarà el pròxim 1 i 2 de juny en les instal·lacions esportives de Parc Central en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrent. Aquest esdeveniment esportiu va ser presentat ahir al matí, en el tradicional desdejuni de premsa de l'alcalde Jesús Ros amb els mitjans, qui va estar acompanyat pel President del Club d'Atletisme Torrent, Miguel Ángel Villalba, i el president de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, Vicente Añó. A la vesprada, es va presentar públicament l'esdeveniment a tots els veïns i veïnes de Torrent, una cita on tot l'esport torrentino va abrigallar al CAT en aquest acte tan especial en Parc Central.
 

Els primers a omplir la pista d'atletisme en la presentació van ser els components del Club d'Atletisme Torrent, els qui en ser presentats pel speaker Pascual Martínez, van mostrar mitjançant una exhibició les diferents disciplines que entrenen en el club: salt d'altura, salt de longitud, llançament de perxa, sèries de velocitat i llançament de javelina, repartits per grups segons les diferents categories. Al mateix temps que les futures promeses del CAT entrenaven en pista, el grup de ball Art i ball, dirigit per Javier Buitrago, van oferir dues actuacions: “Maniquís” de Crazy Dancers i “Girls like” de The Bass. 
 

Amb la finalització de les exhibicions, van ser eixint a pista les autoritats convidades i responsables d'aquest esdeveniment, Miguel Ángel Villalba, president del Club d'Atletisme Torrent; Vicente Añó, President de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana; Nadia Marín, regidora d'Esports del consistori; Andrés Campos, portaveu de l'Equip de Govern; Dani Cerdán, atleta participant en el campionat d'Espanya; Regina Aguirre, atleta participant en el cto d'Espanya i Raúl Chapado, president de la Real Federació Espanyola d'Atletisme, que viurà per primera vegada a Torrent un campionat d'Espanya com a president d'aquesta institució.
 

Raúl Chapado va voler dirigir-se als més xicotets del club per a recordar-los que “aquest esport us farà millors esportistes, us ensenyarà a ser millors saltadors, millors llançadors, etc. però no oblideu mai que és importantíssim divertir-se amb aquest esport, perquè açò us farà millors persones”. A més, va posar l'accent en la posada en escena de la presentació de l'esdeveniment que, per al president, reflecteix “el compromís i la il·lusió que genera aquest campionat, sent un privilegi per a l'atletisme espanyol celebrar a Torrent l'esdeveniment”. Per a finalitzar es va projectar un vídeo realitzat des del Gabinet de premsa del consistori per a promocionar aquesta cita esportiva tan esperada, en la qual una àmplia representació de clubs esportius i esportistes reconeguts de la ciutat van voler col·laborar per a recolzar a l'atletisme torrentino. 
 

El portaveu de l'Equip de Govern, Andrés Campos, va clausurar l'acte assenyalant que “des d'alcaldia volem donar les gràcies a la Federació d'Atletisme Espanyola i Autonòmica per escollir a Torrent, perquè para nosaltres va a ser una oportunitat de referenciar instal·lacions, valors, tant educatius i no solament de competició, i de demostrar-li a la gent que en aquesta ciutat es viu l'esport, com diu el lema “Torrent viu l’esport”, a més de tenir una de les millors instal·lacions esportives de la Comunitat Valenciana”. Tots els presents van tenir també paraules de reconeixement a Miguel Ángel Villalba, president del CAT, per la seua labor durant aquests 35 anys al capdavant del club que ha fet possible que cresca amb il·lusió i esforç. Aquest acte va ser retransmès en directe pel canal de Youtube i Facebook de l'Ajuntament de Torrent, perquè l'esdeveniment poguera arribar a tots els veïns i veïnes de la ciutat.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.148.105.220

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.