Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2024 a les 13:28:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 29 de Maig del 2017

El torrentí Miguel Vidal campió d'Europa de Acuatlón

El campionat d'Europa de Acuatlón celebrat a Bratislava, un altre èxit més per a aquest torrentí de 75 anys que ja va ser bicampió d'Espanya de triatló en 2014 i 2015

El passat cap de setmana altre torrentí ens va demostrar una vegada més que l'esport no té límits de cap tipus. Es tracta de Miguel Vidal, de 75 anys que es va fer amb la victòria en l'Europeu de Acuatlón celebrat a Bratislava.

L'amor per la naturalesa inculcat pel seu avi li va animar a fer esport amb el senderisme de gran recorregut, a partir d'ací a poc a poc va ser motivant-se a fer més esport cada vegada. En 1985, amb 43 anys va córrer la seua primera marató, un primer pas per a començar a entrenar diàriament i introduir-se en el món de les carreres amb el club d'atletisme Amunt i Avall. A partir de la participació en un duatlón a Sogorb, Miguel va sentir la curiositat per córrer el triatló i en 2014 va córrer la seua primera prova quedant campió d'Espanya per grups d'edat, èxit que va repetir en 2015. A l'any següent no va poder revalidar el títol però va aconseguir un altre gran resultat amb un tercer lloc.
Enguany, en un europeu de acuatlón en què va dominar des d'un principi, es va portar l'or i sobretot la satisfacció de seguir gaudint de l'esport, el bon ambient que ens afirma que es va viure a Bratislava i les amistats que genera l'esport.

Per a Miguel, l'esport amb una actitud d'il·lusió i optimisme després t'aporta moltes més coses "Amb la filosofia de l'esforç augmentem l'autoestima, reduïm l'aïllament social i ens fa sentir-nos millor en general, tot açò ens permet afrontar millor els problemes del dia a dia". Amb aqueixa mentalitat, Miguel encara el seu pròxim objectiu: el campionat del món de acuatlón que se celebrarà el pròxim any a Dinamarca.

Ací teniu una entrevista en la qual fa uns dies vam poder conéixer una mica més la seua preparació, trajectòria i vida personal:
https://www.youtube.com/watch?v=hpm2koxpg-e

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.11.240

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.