Dilluns, 17 de Juny del 2024

Actualitzada Dilluns, 17 de Juny del 2024 a les 16:09:59 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 29 de Maig del 2017

Rècord de participació en la Carrera Escolar del Color de Torrent

Un total de 2.103 xiquets i xiquetes del municipi d'entre 6 i 13 anys van participar en aquesta carrera lúdica-esportiva per circuit urbà

El dissabte al matí la ciutat de Torrent va acollir la Carrera Escolar del Color organitzada pel Club d'Atletisme i patrocinada per Caixa Rural de Torrent en col·laboració amb el consistori per a celebrar la tradicional Festa Escolar. En aquesta 33ª edició s'ha realitzat, per segon any consecutiu, la carrera on els protagonistes han sigut la diversió i les pólvores de colors. Una activitat esportiva i lúdica, no competitiva, on els més xicotets i xicotetes van poder gaudir d'una explosió de colors durant tot el recorregut.

Aquesta prova per circuit urbà es va iniciar enguany des de l'avinguda Olímpica, on se'ls va fer lliurament a tots els participants una borsa amb aigua i regals, unes ulleres protectores per a portar durant el recorregut i una borsa de pólvores de color perquè seguiren amb la festa juntament amb els seus companys en el photocall que es va instal·lar en la zona de meta.

Les distàncies del recorregut van variar en funció de la categoria, sent la distància més llarga d'1.300m per a la categoria infantil i, la més curta, de 400m per a la categoria de prebenjamín. La regidora d'Esport, Nadia Marín, juntament amb el regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell, van acudir a aquesta activitat per a animar a tots els alumnes i alumnes dels centres educatius de Torrent, que gràcies a la seua implicació en les activitats extraescolars han aconseguit aconseguir un rècord de participació en aquesta carrera, sent un total de 2103 alumnes d'entre 6 i 13 anys. La festa escolar va finalitzar amb un sorteig, on es van regalar motxilles de Viatges Transvia i xecs regale de productes esportius en Bacete.

La volta a la normalitat va ser possible gràcies a la ràpida actuació dels serveis municipals de neteja que van fer desaparèixer tots els colors que havien impregnat l'avinguda Olímpica de Torrent a la finalització de l'activitat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.173.78

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.