Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 29 de Maig del 2017
SUBVENCIÓ RECICLA

El PSOE acusa al PP de no pagar la taxa en la recollida de signatures per RECICLA

Els socialistes acusen als populars de no abonar l'impost d'ocupació de via pública cada vegada que ixen al carrer a arreplegar signatures en contra de la possible eliminació de la taxa RECICLA

La taxa RECICLA segueix generant polèmica, aquesta vegada entre el PP i el PSOE. Aquests últims han emès un comunicat de premsa acusant als populars de no pagar la taxa d'ocupació de via pública cada vegada que ixen al carrer a arreplegar signatures en contra de la retirada de la subvenció. Els populars neguen aquest fet, "la qual cosa ha succeït és que hi ha hagut un error i no s'ha registrat a nom del Grup Municipal Popular sinó del Partit Popular, esmenat l'error hem procedit a pagar la corresponent taxa" ha aclarit la portaveu popular Empare Folgado. 
 

Els socialistes han aprofitat per a recordar al PP de Torrent que "els regidors del PP ixen al carrer per a demanar que es bonifique la taxa, la mateixa que va posar el seu partit per a tapar el pufo de la corrupció i el balafiament en EMARSA, l'empresa de gestió de residus". A més els socialistes titllen de "minúscula" la xifra a la qual va reduir l'import de la taxa que "només ha quedat per a pagar una cafè per família". Els populars, per la seua contra, no "entenen" que els socialistes titllen de "minúscula la xifra de més de 650.000 euros que es destinen a RECICLA i menys que qualifiquen de "cafè per a tots" un ajuda que rep cada torrentino per a pagar el rebut de l'aigua.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.173.238

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.