Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 22 de Maig del 2017

Música de Cambra al Museu Comarcal

Alumnes dels Conservatoris professionals de Catarroja i Torrent protagonistes dels cicles musicals

 

Els alumnes i els alumnes de l'últim curs dels Conservatoris Professionals de Música de Torrent i Catarroja s'han Estat a els protagonistes del cicle de concerts de Música de Cambra celebrats a la part superior del Museu Comarcal de l'Horta Sud Josep Ferrís March. Si dissabte pasado eren a els educands del Conservatori Professional de Música de Torrent dels que omplien, 1 cop més, l'Aforament de l'Andana, dissabte que veu, 13 de maig, serà el Torn dels del Conservatori Professional de Música de Catarroja. D'AQUESTA manera, l'entitat museística posa el punt final a AQUEST cicle musical de zinc mesos que s'acomiada Fins al Pròxim curs amb 1 Balanç d'Assistència Molt positiu. 207 persones amants de la música han pogut Gaudir amb els interpretacions musicals. "Les bandes de música són 1 element vertebrador de la societat valenciana.

 

Prova d'això són a els més de 40.000 músics que hi ha a la Comunitat", ha explicat el president de la Mancomunitat de l'Horta Sud, Carlos Fernández Bielsa qui ha Afegit: "Per aixó, volem que a els professionals que és formin a la nostra comarca tinguin un aparador al Museu Comarcal". La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) agrupa 547 Societats musicals i els Seves respectives escoles d'educands, amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis.

 

L'Horta Sud és un Exemple del potencial musical valencià. De gener a juny, el público Assistent ha pogut Gaudir amb la calidad dels músics que és formin a els Conservatoris professionals i les escoles de música de la comarca. Cadascuna de les sessions celebrades ha congregat veïns de Totes els edats a l'Andana. És tracta d'1 espai ampli i ventilat, Situat a la part superior de l'edifici, que servia fonamentalment per guardar els collites (Garrofes, tabac, gra...) que Servien Tant per a l'autoabastiment com per a la Comercialització .    

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.205.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.