Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dimecres, 03 de Maig del 2017

Les torrentinas del FSE Hispanic València s'afermen en la tercera posició després de vèncer davant Vallirana

Les futbolistes de Torrent van golejar 4 a 0 a les del AE Vallirana

Els equips de la part alta estan obligats a no fallar si desitgen complir els seus objectius, Palau i Preconte van complir i van vèncer en els seus partits i el Hispanic torrentí també ho ha fet, però a més la victòria torrentina val molt més ja que els seus perseguidors Elx CF, no passava de l'empat  a casa davant Castelldefels i l'equip català de l'Eixample queia 6-5 en un duel titànic a casa del cuer Caldes, per la qual cosa les Hispàniques queden terceres en solitari amb quatre punts més que l'Elx CF i cinc més que les catalanes d'Eixample. A més l'equip torrentí és el millor tercer dels quatre grups i el màxim golejador del grup 2 amb quasi un centenar gols i el sisè de tota la 2ª Divisió.

L'equip es desplaçava a terres catalanes per a enfrontar-se al AE Vallirana a Cervelló, coneixedor del problema que travessen les barcelonines de la falta de jugadores i que les deixava en un lloc semblat a l'equip de Torrent, molt minvat també d'efectius.

El partit va començar molt intens per tots dos conjunts i molt igualat, amb dos equips volent prendre l'avantatge en l'electrònic, encara que les d'Àngel sempre van ser un graó per sobre de les azulonas, però les defensa se superposaven als atacs a més Helena, detenia tot el que li arribava sent la millor del seu equip, per la qual cosa l'electrònic no s'il·luminà fins al minut 19, quan Palanca avance a les xiques de negre i va encendre l'electrònic 0-1, resultat amb el qual es va arribar al descans.

La segona meitat va ser un calvari per a les locals que van pagar el gran esforç de la primera meitat, amb amb prou faenes un canvi sènior més dos cadets i el pitxer d'aigua freda que va suposar encaixar el 0-2 en amb prou faenes cinquanta segons de la segona meitat, després d'una internada de Laura que mana al segon pal perquè anote Loti, l'equip de Joaqui Esteller veu el partit molt costa amunt i comença a jugar de cinc amb Helena que a més d'excel·lent portera posseeix un gran domini amb el joc dempeus, per a intentar tenir major temps de possessió l'esfèric i evitar que les torrentinas puguen fer una sagnia, arribant al minut 26 quan Nekane fa el 0-3, el joc segueix amb les mateixes pautes i en el minut 32, arriba el 0-4 obra de Neus, amb el gol de Neus el partit queda sentenciat igual que el joc arribant amb aquest resultat al final de la trobada.