Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 21 de Abril del 2017
POLÍTICA

El PSOE acusa a Folgado de mentir en dir que s'ha eliminat la subvenció Recicla

El partit socialista argumenta que “s'està estudiant la possibilitat, de disposar d'aqueixa quantitat de diners, amb el qual ara se subvenciona la factura de l'aigua sense tenir en compte les necessitats i realitat de les famílies, per a intensificar les ajudes socials"

Els socialistes han emès un comunicat per a acusar a la portaveu popular, Ampàro Folgado de "mentir quan afirma que s'ha eliminat la subvenció RECICLA". Segons el comunicat del partit es "està estudiant la possibilitat, de disposar d'aqueixa quantitat de diners, amb el qual ara se subvenciona la factura de l'aigua sense tenir en compte les necessitats i realitat de les famílies, per a intensificar les ajudes socials, programes que permeten ajudar a famílies nombroses la situació de les quals estiga en risc exclusió social, així com a persones que els ingressos de les quals no arriben al salari mínim interprofessional, o ajudes per als estudiants que hagen de desplaçar-se a estudiar fora de la ciutat de Torrent.” Mesures més concretes pensades per a les persones i famílies que més ho necessiten". 



Aqueix mateix comunicat recorda a la portaveu popular que aquesta subvenció per a la taxa TAMER no s'ha enterrat sota el rètol de l'hospital de Torrent. La mateixa taxa TAMER que el PP va implantar per a tapar els seus 30 milions d'euros de forat en corrupció de Pinedo ara els sembla una barbaritat, la mateixa que van implantar en els pitjors moments de la crisi i de forma indiscriminada, a totes les famílies per igual, sense diferenciar situació econòmica ni social. Aqueix mateix escrit, utilitza els mateixos arguments que va explicar l'alcalde, Jesús Ros, en la trobada amb els mitjans, "Pregunta vostè que es podria fer amb els 650.000 euros inclosos en el pressupost per a l'ajuda als veïns i veïnes de la ciutat?" 



"Es poden realitzar polítiques reals que ajuden a les persones: una distribució més justa. Anem a plantejar-nos seriosament si una subvenció de 1’30€ al mes, en la majoria dels casos, és ajudar a les persones, li anem a posar un exemple: una unitat familiar sense ingressos té una subvenció d'1.30€/mes per a l'aigua i una família amb ingressos de 40.000€ té una subvenció 1.30€/mes per a l'aigua. Li veu vostè sentit?". A més els socialistes finalitzen acusant a Folgado de "traure's mentides mentides de la cistella, digna del millor dels espectacles de màgia, però els assegurem que no hi ha cistella que puga aguantar tantes mentides com a saca Folgado".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.136.18.48

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.