Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 21 de Abril del 2017
CULTURA

Torrent convoca el III Concurs de Pintura Mural TorrentJove

Una iniciativa en la qual poden participar joves d'entre 16 i 35 anys que premia la creativitat i fomenta la companyonia. Tots aquells interessats a participar poden presentar els seus projectes fins al pròxim 16 de juny amb un màxim de dos treballs

L’Ajuntament de Torrent amb l'objectiu de fomentar la participació entre els joves de la ciutat i premiar la seua creativitat ha convocat l'III Concurs de Pintura Mural TorrentJove. Una iniciativa organitzada des de l'àrea de Joventut del consistori en la qual poden participar joves d'entre 16 i 35 anys de manera individual o en equip. 
Per a accedir al concurs es presentarà un projecte de caràcter artístic i de temàtica i tècnica lliure tal com indiquen les bases del concurs.

 

Tots aquells interessats a participar poden presentar les seues propostes fins al pròxim 16 de juny de 2017. Al costat de la sol·licitud s'haurà de presentar un esbós del treball que es pretén plasmar i acompanyarà a la mateixa d'elements que el participant considere del seu interès per a la bona interpretació del projecte, com a textos explicatius o qualsevol altra documentació curricular i possibles enllaços. S'admetrà un total de dues propostes artístiques per persona o equip i l'execució dels treballs tindrà lloc, a convenir entre ambdues parts, abans de finalitzar l'any 2017. El premi s'estableix en una dotació econòmica total 3.600 euros que es repartirà entre un màxim de tres projectes seleccionats.  

 

Pintura com a mètode d'unió intergeneracional  

El Centre de Majors Verge del Olivar s'ha convertit en escenari de pintura gràcies al projecte de mural intergeneracional que s'està desenvolupant. Un projecte impulsat pels tallers ocupacionals dels centres de majors, en els quals participen joves alumnes juntament amb persones majors de Torrent dels centres Verge del Olivar, Bellido i Sant Enrique. La pintura es converteix en una experiència d'unió entre generacions que estan deixant la seua petjada en les parets del centre. Art de carrer dirigit pel jove Alex Esquerre ha participat en varis de pintura i talents artístics de l'àrea de Joventut.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.200.248.66

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.