Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 10 de Abril del 2017

Diumenge de Rams dóna la benvinguda a la Setmana Santa

Els torrentins eixiren al carrer per a participar en un dels actes més importants del calendari cultural i festiu de la ciutat. La Reina de l’Encontre i Àngel de Resurrecció, Gemma Torrent, va presidir l’acte juntament amb les seues cambreres, Claudia Ros i Blanca Sahuquillo

La ciutat de Torrent ja està immersa de ple en una de las setmanes més importants de l’any: la Setmana Santa torrentina, reconeguda amb el títol d’Interés Turístic Autonòmic. En els pròxims dies, les germandats trauran els passos al carrer, acompanyats per les cornetes i els tambors, així com pels veïns de Torrent i per tots els visitants que vulguen apropar-se a contemplar esta part de la cultura torrentina.

 

Ahir, amb la presència de totes las germandats, la Reina de l’Encontre i Àngel de Resurrecció, Gemma Torrent; l’alcalde Jesús Ros; el regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, i diversos membres de la corporació va tindre lloc, en la parròquia de Sant Josep, la tradicional benedicció de les palmes. Seguidament, totes les germandats iniciaren la processó cap a la parròquia de Montsió. El pas de l’Entrada Triomfal, portat per la germandat de la Santa Faç i acompanyat per la reina de l’Encontre i per les seues cambreres, Claudia Ros i Blanca Sahuquillo, tancà un dels dos itineraris en què es dividia la processó. L’altre itinerari estava presidit pels germans majors de totes les germandats.

 

Esta nit, la localitat continua amb els actes previs de la Setmana Santa. El Dilluns Sant és el torn del pas del Sant Sopar en el seu trasllat processional, una desfilada molt especial per a totes les Reines de l’Encontre, que acompanyen el pas en la processó i presidixen la seua emotiva entrada en el Museu al final del trasllat i alhora, totes les bandes toquen al compàs. També, la germandat de les Negacions de Pere celebra esta nit el seu trasllat processional a partir de las 22.00 hores, així com diferents viacrucis que tindran lloc pels carrers de tota la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.222.146.114

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.