Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 10 de Abril del 2017
SETMANA SANTA

Dimecres de Verónica i tres caigudes: representacions de passió

Aquesta nit, 12 d'abril, Torrent es vesteix de representants vivents de la Passió en el seu dimecres Sant, de la mà de les tres caigudes del Diví Costat, les negacions de Pere i la trobada de la Verònica.

A les 20: 45h comença la Processó penitencial i representació vivent de les Negacions de Pere, de manera que a la Parròquia de Sant Lluís Bertran tindrà lloc la representació de la 1a escena, per posteriorment continuar per Ramón i Cajal, Santíssim Crist, Santa Teresa, Plaça L'Era, (representació 2ª escena), Sant Agustí, Ramon i Cajal, i Moralets, (representació 3a escena). Representació a càrrec dels membres de la Germandat.

 

A les 21: 00h. és el Trasllat del Pas de Jesús de Medinaceli, per l'Av. al Vedat, Exèrcit Espanyol, Plaça Sant Jaume, Toledo, Calvari, Parròquia de Ntra. Sra. de Mont-Sió. Aquesta germanor estarà acompanyada per les de: Vera Creu i Crist Ressuscitat i Ecce-Homo.

 

A la mateixa hora se celebrarà el Trasllat penitencial del Pas de la M.I. Germandat de Jesús davant El Sanedrí, o també coneguda com la "Processó dels Fanals", des de la Parròquia de l'Assumpció de Ntra. Plaça Església, Església, Plaça Major, Fra Luis Amigó, Pare Prudenci, Ramiro de Maeztu, Museu Setmana Santa . Al costat d'ells els acompanyen la Banda de CC i TT Mare Nostrum.

 

A les 22: 00h. serà el torn del tradicional Trobada de la Verònica, amb els seus dos itineraris en paral·lel, que té el seu punt d'esplendor en la trobada de la plaça Bisbe Benlloch. Així doncs, l'Itinerari del Pas de la Santa Faç és: Parròquia de Sant Lluís Bertran, Músic Mariano Puig Yago, Verge de les Angoixes, Blasco Ibáñez, Plaça les Corts, Av. Al Vedat (en direcció contrària) i Plaça Bisbe Benlloch. Un cop finalitzat el partit, es continuarà per Sagra, Plaça Major, Fra Luis Amigó, a la Parròquia de Ntra. Sra. De Mont-Sió. Acompanyen: Jesús Natzarè, Sant Sepulcre i Santa Faç.

 

Un quart d'hora més tard comença a sortir l'itinerari del Pas de la Verònica, des de la Seu de la Germandat de la Santa Faç, situat al carrer Picassent, nº 27, per a continuar per Alcàsser, Mare de Déu de l'Olivar, Sant Cristòfol i Plaça Bisbe Benlloch. Un cop finalitzat el partit es continuarà per Av. Al Vedat (en direcció contrària), Exèrcit Espanyol, Sant Jaume, Toledo, Calvari, a la Parròquia de Ntra. Sra. De Mont-Sió. Acompanyen: Sant Sopar, Flagel·lació del Senyor, Mare de Déu dels Dolors.

 

A les 22: 00h.sale el Via Crucis públic, amb la participació de la M.I. Germandat del Davallament de la Creu, Santa Maria del Testimoni i Sant Joan del Protesto. Itinerari: Ramón i Cajal, Santa Teresa, Plaça de l'Era, Sant Cosme, Sant Josep, Santíssim Crist, Saint Lucia, Alaquàs, Canonge Gisbert, Parròquia de Sant Lluís Bertran.

 

A la mateixa hora, serà el torn del Trasllat i representació vivent de les Tres Caigudes de Jesús en el Camí del Calvari. Itinerari: Plaça de la Llibertat, av. Al Vedat, Azorín, Constitució, 25 d'abril, La Marina a la Parròquia de la Sagrada Família. Representació a càrrec de GTI Grup de Teatre. Organitzat per la Germandat Diví Costat de Crist. Representació a càrrec de GTI Grup de Teatre.

 

A les 23: 30h. és el Trasllat penitencial del pas de la Germandat de les Set Paraules i el Crist del Perdó, des de la Parròquia Sant Lluís Bertran, per Ramón i Cajal, Plaça Bisbe Benlloch, Sagra, Plaça Major, Fra Luís Amic, Parròquia de Ntra. Sra. de Monte-Sió.

 

A la mitjanit ixirà el Trasllat d'Oració i Penitència de la Germandat de l'Oració de l'Hort, pel carrer Constitució n ° 29, 25 d'abril, Av. Al Vedat, Elena Tamarit, Saragossa, Ramiro de Maeztu, Casa Museu.

 

I finalitzen amb el Trasllat del Pas de la Captura de Jesús, des de la Parròquia de Ntra. Sra. De Mont-Sió, pels carrers: Calvari, Toledo, Plaça Sant Jaume, Santa Anna, Sant Cristòfol, Fra Luis Amigó, Parròquia de Ntra . Sra. de Mont-Sió. Es tracta de l'exercici del Via Crucis i trasllat Processional del pas de la Captura de Jesús, acompanyats per la Schola Gregoriana Laetentur que interpretarà diversos motets al llarg de l'itinerari.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.244.83

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.