Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 10 de Abril del 2017
SETMANA SANTA

Dimarts Sant amb els trasllats de la Flagel·lació i l'Ecce Homo

Aquesta nit, dimarts 10 d'abril, Torrent es prepara per a viure el seu Dimarts Sant amb 8 processons, trasllats i viacrucis, d'entre els quals destaca el tradicional Trasllat del Pas de l'Ecce-Homo, des de la Parròquia de Sant Lluís Bertran i el del Pas de la Flagel·lació del Senyor, des de la Plaça de l'Església.

Aquesta nit, dimarts 10 d'abril, Torrent es prepara per a viure el seu Dimarts Sant amb 8 processons, trasllats i viacrucis, d'entre els quals destaca el tradicional Trasllat del Pas de l'Ecce-Homo, des de la Parròquia de Sant Lluís Bertran i el del Pas de la Flagel·lació del Senyor, des de la Plaça de l'Església.

 

El primer serà a les 20.45 h amb el Trasllat de la Germandat del Santíssim Crist de la Bona Mort. Un Via Crucis en el Temple de la Parròquia de l'Assumpció de Ntra. Sra. De la Germandat del Santíssim Crist de la Bona Mort. I a les 21: 30h. l'itinerari recorrerà des de l'Assumpció de Ntra. Sra., els carrers de l'església, Plaça Major, Rei En Jaume, Aviador Franco, Mare de Déu dels Desemparats, Santíssima Trinitat, Plaça Sant Roc, Bellido, Ros, Plaça Major, Església.

 

Per la seua banda el Trasllat de les Tres Creus comença A les 21: 30h, des de Mont-Sió, per Fra Luis Amigó, Picassent, Alcàsser, Sants Patrons, Sant Nicolau, Mare de Déu de l'Olivar, Santo Domingo, Sant Joan de Ribera, Plaça de l'Església a la Parròquia de l'Assumpció de Ntra. Sra. hi participen: Negacions de Pedro, Diví Costat de Crist i Vera Creu i Crist Ressuscitat.

 

A la mateixa hora, a les 21: 30h., és el Trasllat del Pas de l'Ecce-Homo, des de la Parròquia de Sant Lluís Bertran, per Ramón i Cajal, Plaça Bisbe Benlloch, Av. Al Vedat, Exèrcit Espanyol, Plaça Sant Jaume , Toledo, Calvari, Sant Urbà, a la Parròquia de Ntra. Sra. de Mont-Sió. Estaran acompanyats per: Sant Sopar, Jesús de Medinaceli i Santa Faç.

 

En paral·lel discorrerà la Processó de les Set Paraules, amb una concentració de les Germandats a la Parròquia de Ntra. Sra. Del Bon Consell i a les 21: 45h. sortiran pels carrers València, Magistrat Monterde, Sant Gaietà, Xirivella, Santíssima Trinitat, Plaça Santa Llúcia, Beniparrell, Sant Feliu, València, Parròquia de Ntra. Sra. del Bon Consell. En aquest acte hi participen: Jesús Natzaré i Simón Cirineu i Sant Sepulcre.

 

També a les 21.45 és el torn del Trasllat processional del Pas de la Flagel·lació del Senyor, des de la Plaça de l'Església 12, Cl. Església, Major, Sagra, Plaça Bisbe Benlloch, Sant Cristòfol, Plaça Major, Fra Luis Amigó, Av. pare Prudenci, Ramiro de Maeztu, finalitzant a la Casa Museu de la Setmana Santa. Amb els membres de l'Oració de l'Hort, Jesús davant el Sanedrí, i Davallament de la Creu

 

A les 22: 00h. és el torn del Trasllat processional de la Crucifixió del Senyor des de la Parròquia de Sant Josep, Avinguda al Vedat, Garbí, Pare Méndez, Calvari, Dominical, Plaça dominical, Toledo, Ramiro de Maeztu, finalitzant a la Casa Museu de la Setmana Santa. Aquesta germanor té de convidada a la Germandat de la Crucifixió del Cabanyal.

 

A les 22: 15h. donarà començament l'acte processional dels Set Dolors de la Mare de Déu, des de Mont-Sió, passant per: Pare Fra Luis Amigó, Picassent, Alcàsser, Sants Patrons, Sant Nicolau, Mare de Déu de l'Olivar, Sant Diumenge, Arxiprest Navarro Nogueroles, per finalitzar a Sant Raimon de Penyafort, fins arribar a la seu social de la Germandat de la Verge dels Dolors.

 

Finalment, a les 23: 00 h. és el torn de la Processó penitencial "El Crist del Perdó" Germandat de les Set Paraules i el Crist del Perdó, que aquest any tampoc ha aconseguit insultar un pres. El recorregut discorre per: Sant Tomàs, Hernán Cortés, Campoamor, Sant Diumenge, Sant Joan de Ribera, Plaça Església, Plaça Major, Sagra, Plaça Bisbe Benlloch, Ramón i Cajal, Parròquia Sant Lluís Bertran. Presideix: el Consiliari de la Germandat D. Salvador Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.107.149

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.