Alimentació saludable i agricultura sostenible amb Llars Verdes
La Casa de la Cultura va acollir, la vesprada de dijous, la tercera sessió del programa Llars Verdes.
La Casa de la Cultura va acollir, la vesprada de dijous, la tercera sessió del programa Llars Verdes; una activitat que té com a objectiu ajudar les famílies a fer un consum racional de l’energia, de l’aigua i dels elements que generen residus urbans, i a utilitzar-ne d’altres que milloren el medi ambient i motiven els hàbits saludables en les famílies. La sessió va tractar l’alimentació saludable i l’agricultura sostenible; un tema molt interessant i actual, ja que València ha sigut nomenada Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible per les Nacions Unides.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
18.118.119.8