Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 06 de Abril del 2017

Torrent s'adhereix al programa PLATEA

Luis Merlo, Adriana Ozores, Fernando Tejero, José Luis Gil, Antonio Molero i Ana Ruiz seran alguns dels actors i actrius que visiten a Torrent

L’Ajuntament de Torrent s'ha adherit per primera vegada al Programa Estatal de Circulació d'Espectacles d'Arts Escèniques en Espais de les Entitats locals, PLATEA. Un programa nacional que es desenvoluparà en l’Auditori i que portarà al municipi un total de huit espectacles de programació artística professional. Tots ells se sumen a la programació habitual que aquest contenidor cultural tenia previst desenvolupar durant el segon semestre de l'any i sobre el qual s'està treballant en aquests moments.  
 

El Programa portarà a la ciutat de Torrent actors i actrius de renom com Luis Merlo, Adriana Ozores, Fernando Tejero, José Luis Gil, Antonio Molero i Ana Ruiz entre uns altres, que actuaran en les seues grans produccions nacionals. Com ha assenyalat el regidor de l'àrea de Cultura, Alfred Costa en el desdejuni amb la premsa aquest matí, “aquest programa permetrà convertir l’Auditori i Torrent en un referent cultural no solament per la quantitat d'espectacles programats sinó per la qualitat de la seua programació”. 
 

L'aposta de la delegació de Cultura per incrementar el nombre de produccions en valencià, amb produccions, tècnics i artistes valencians des de l'inici de la nova legislatura permet incorporar aquestes produccions de caché nacional i mantenir els percentatges equilibrats de programació en origen i idioma de les obres. A més, el programa no suposa cap despesa per al consistori posat que l'adhesió a PLATEA sigueu duu a terme a través de Olympia Metropolitana, gestora de l’Auditori, qui assumeix els costos que pogueren derivar-se, atès que la major part són esmenats pel propi Institut Nacional d'Arts Escèniques que garanteix el 65% del caché a les companyies i la resta és assumida al 50% per Olympia i les companyies artístiques contractades. 
 

Al voltant de 70.000 euros és el valor de les produccions que visitaran Torrent amb l'adhesió a Platea i que podran gaudir-se en la capital de la comarca de l'Horta entre els mesos de juliol i desembre sense cost afegit per a les arques municipals i complementant encara més si cap la prestigiosa oferta cultural de la ciutat i la seua Auditori.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.229.62.45

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.