Dilluns, 30 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 30 de Setembre del 2024 a les 10:06:53 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 24 de Gener del 2017
FALLES

La falla Cronista entrega els Premis Botafocs

El Grup de Ball de Torrent, Pink Intruder, Llars Sant Martí de Porres i el Grup de Ball L’U i Dos han sigut els guardonats enguany. Uns premis que reconeixen la trajectòria personal o professional i mostren una implicació i compromís amb la nostra cultura i tradicions

El divendres passat la falla Cronista Vicent Beguer i Esteve va entregar els Premis Botafocs de l’any 2017. Uns reconeixements que la comissió va crear l’exercici anterior per a distingir la tasca d’entitats i persones que per la seua trajectòria personal o professional tenen una implicació i compromís especials amb la nostra cultura, tradicions i compromís social.

 

En esta segona edició els premis han sigut atorgats de la següent manera: en la categoria d’associacions i entitats han sigut guardonats el Grup de Ball de Torrent i el Grup de Ball L’U i Dos de Torrent pel seu compromís amb la musica i el folklore. En la categoria individual ha sigut reconegut el projecte Pink Intruder, pel qual, les falles van fer una plantada al desert de Nevada en el festival d’art Burning Man. I en la categoria extraordinària el reconeixement ha sigut per a Llars Sant Martí de Porres pel seu compromís amb els més necessitats.

 

En l’entrega de premis van estar presents fallers de la comissió, les falleres majors, Paula Hernández i Carmen Gallegos, el president infantil, Sergio Calvo i el president, Alfredo Andreu . El regidor de Transparència, Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa no va voler faltar a esta cita amb la cultura i el compromís social. El jurat ha estat format per Rosa Jordà, Eugenio Simó, Alfred Domínguez i Maria Andreu.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.172.115

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.