Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 26 de Desembre del 2020
SUCCESSOS

Una xiqueta de 12 anys apunyala a Torrent al presumpte agressor de la seua mare

La menor va gravar en un àudio de WhatsApp la pallissa i ha presentat una denúncia de violència masclista contra l'home, que tenia antecedents per maltractament

Una xiqueta de 12 anys hauria apunyalat en l'axil·la amb un ganivet al maltractador de la seua mare, que estava patint una agressió masclista per part de la seua parella. Els fets van succeir la nit del 23 sobre les 22.45 en un barri de Torrent en el domicili on vivia la dona d'origen hondureny. La dona, de 30 anys tenia un fill de mes i mig amb l'agressor, un home búlgar de 38 anys que vivia amb ella i els altres tres fills de 7, 10 i 12 anys de la dona. 

La notícia ha obert els telenotícies nacionals per la valentia de la xiqueta, que malgrat la seua curta edat es va enfrontar a la persona que maltractava a la seua mare. Quan els policies van demanar a la xiqueta que els explicara què havia passat, va dir que li estava colpejant a la seua mare i que, per a defensar-la, li va clavar una ganivetada. La xiqueta no sols va tindre el valor d'enfrontar-se al maltractador de la seua mare, si no que a més va tindre la sang freda de gravar l'àudio de la pallissa que estava patint la seua mare minuts abans per a tindre proves. La menor hi havia va gravar amb un àudio de WhatsApp tot el succeït minuts abans on se sentien els crits de la seua mare mentre l'agressor li estava pegant.

Al voltant de les 22.48 de la nit es va rebre el primer avís en la policia local on s'indicava que hi havia menors amb sang. En arribar la primera patrulla de policia local veuen a un home amb amb una punyalada sota l'axil·la dreta. Encara que conscient, es troba inmobil i perd molta sang. Poc després, sobre les 22.54 arriba un SAMUR, que ho trasllada a l'Hospital General amb amb una ferida gran i profunda en el múscul del bíceps dret que necessita d'intervenció quirúrgica immediata, si bé no corre risc la seua vida.

Segons fonts policials, l'home es trobava en estat d'embriaguesa. Segons van informar alguns veïns a la policia, els maltractaments eren habituals per part de l'home cap a la seua parella.  La menor ha acudit a comissaria per a presentar una denúncia per violència de gènere contra la parella de la seua mare, que és el pare d'un dels quatre fills de la víctima. El jove té antecedents per maltractament i la xiqueta de 12 anys no s'haurà d'enfrontar a cap responsabilitat penal, ja que té menys de 14 anys. L'home ha sigut detingut i es podria enfrontar a penes de presó per un delicte de maltractament amb l'agreujant de violència masclista.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.178.159

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.