Diumenge, 21 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 11 de Desembre del 2020
URBANISME

Cs dóna suport a les reivindicacions de l'Associació de Veïns de La Ermita

Claramonte: “Des de l'oposició registren aquestes peticions, però després s'abstenen en la modificació de crèdit per a invertir en aquesta zona del municipi”

El portaveu de Ciutadans Torrent; Raúl Claramonte, ha assegurat que “Cs dóna suport a les reivindicacions de l'Associació de Veïns de Ramón y Cajal i Adjacents per a la rehabilitació del barri”. Segons l'edil de la formació taronja, “amb l'aprovació d'una modificació de crèdit per a escometre una gran part de les inversions per a aquesta zona del municipi responem a les necessitats plantejades per l'associació”.

 

No obstant això, Claramonte ha criticat que “des de l'oposició presenten tres mocions per separat per a recollir aquestes peticions veïnals, però a l'hora de la veritat s'abstenen en la modificació de crèdit per a poder dur-les a terme”.

 

A més, Claramonte ha destacat que “Cs en l'oposició ja es va reunir amb els veïns per a atendre els problemes que arrosseguen des de fa anys i ens vam posar a treballar per a traslladar la necessitat d'un pla de rehabilitació d'aquesta zona”.

 

Així mateix, l'edil de la formació taronja ha agraït que “ara des de la gestió municipal, en coalició de govern, puguem atendre aquestes reivindicacions veïnals històriques a partir de 2021 perquè els seus barris estiguen en les millors condicions”.


Finalment, Claramonte ha apuntat que des de l'àrea de Mobilitat que li competeix “ja s'està treballant en l'elaboració d'una ordenança municipal per a la regulació de VMP (Vehicles de Mobilitat Personal), que és també una sol·licitud d'aquesta associació”. “Ciutadans Torrent està sempre al costat dels torrentins, i mai hem deixat d'escoltar i fer costat als nostres veïns”, ha subratllat

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.201.97.224

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.