Diumenge, 29 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 01 de novembre del 2020
SUCCESSOS

Cremen 4 contenidors en Germanies i Avinguda Al Vedat en ple confinament nocturn

La policia local de Torrent ha detingut a dos joves torrentins i identificat a un tercer com a presumptes autors dels fets que havien burlat el "toc de queda"

El confinament nocturn no ha evitat que la nit de Haloween hagueren d'intervindre els bombers de i Policía Local de Torrent. A les 02:50 de la matinada, quasi tres hores després del "toc de queda", començaven a cremar un contenidor un contenidor entre l'Avinguda al Vedat i Victoriano Andrés. Poc després, a les 03:30 hores es cremaven altres tres contenidors en l'encreuament de Germanies amb 25 d'abril i quedava afectat un cotxe i una palmera. Segons fonts policials, han sigut detinguts 2 joves de la ciutat i identificat un tercer com a presumptes autors dels l'incendis i per saltar-se el confinament.
 
Agents de la policia local de Torrent van sorprendre dos joves que s'havien amagat entre dos cotxes. Un dels detinguts va dir el nom de un tercer pressumpte autor de 29 anys que va escapar de la policia correguent. Els joves, que tenien en la seua possessió encenedors s'enfronten a un delicte de danys i a una multa administrativa per saltar-se el confinament.
 
Segons fonts del consorci de bombers, el succés es va produir quasi de manera simultània a la ciutat, i ha coincidit també amb la crema de contendors en altres ciutats com Requena, Moixent i Puçol i altres poblacions de la resta d'Espanya.

Falsa alarma de fuita de gas
Al voltant de les 23.15, els bombers van haver també d'acudir a un avís d'una fuita de gas que resulte ser una falsa alarma, segons han indicat fonts del consorci a aquest periòdic. Gran nombre de veïns es van alertar davant un gran desplegament de mitjans i molt soroll de sirenes en la part nord de la ciutat, prop del carrer Gómez Ferrer.
 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.253.223

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.