Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 05 de Juny del 2020
CRISI CORONAVIRUS

Justícia adaptarà els jutjats de Torrent per a la nova normalitat per la pandèmia

Destinarà 680.000 euros a 17 jutjats de la zona de la província entre els quals es troba el de la plaça de la Llibertat

El Ple del Consell ha ratificat la realització de quatre contractes mitjançant la tramitació d'emergència per al subministrament de màscares facials de protecció, mampares i taquilles metàl·liques per a la seua instal·lació en 61 edificis judicials de les tres províncies a fi de protegir al personal i els usuaris davant la propagació de la COVID-19. Entre ells es trobarà el palau de justícia de Torrent situat en la plaça de la Llibertat, en el qual s'invertiran 686.000 euros al costat d'altres 16 jutjats de la província.

El contracte correspon a la instal·lació del mateix material de senyalització i protecció que els dos anteriors dels edificis judicials dels partits d'Alzira, Carlet, Catarroja, Gandia, Llíria, Massamagrell, Mislata, Moncada, Ontinyent, Paterna, Picassent, Quart de Poblet, Requena, Sagunt, Sueca, Torrent i Xàtiva. L'empresa encarregada de dur a terme aquests treballs ha sigut EDIFESA OBRES I PROJECTES, SA, per un import màxim de 686.070,00 euros.

El primer dels contractes es va adjudicar al Grup Bertolín SAU per un import màxim de 332.028,84 euros per a la instal·lació de material de senyalització, protecció de taulells d'atenció al públic, tractament dels sistemes de ventilació i altres mesures constructives en les seus judicials de Castelló, Nules, Segorbe, Vila-real i Vinaròs.

El segon contracte correspon al signat amb la mecantil BECSA, SAU per 733.260 euros per als mateixos treballs a la Ciutat de la Justícia de València i en la seu provisional del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana del carrer Historiador Chabás de València.

L'últim dels contractes correspon als edificis judicials de la província d'Alacant que comprenen les set seus que se situen en la capital més altres onze situats a Alcoi, Benidorm, Dénia, Elx, Elda Ibi, Novelda, Orihuela, Sant Vicent del Raspeig, Torrevieja, la Vila Joiosa i Villena. Aquest contracte ha sigut adjudicat a l'empresa CHM OBRES I INFRAESTRUCTURES, SA, per un import màxim d'1.185.800,00 euros.


Reactivació terminis processals

Aquest tràmit s'emmarca en el programa dut a terme per la Conselleria de Justícia per a preparar les seus judicials després de la reactivació dels terminis processals aquest 4 de juny.

En aquest sentit, s'han elaborat 63 plans de contingència específics i diferenciats per a cadascun dels 63 edificis judicials de les tres províncies valencianes. Cada pla contempla mesures específiques per a cada seu com ara el control de l'aforament en totes i cadascuna de les dependències de l'edifici judicial o la disposició dels funcionaris i funcionàries en els llocs de treball, entre altres.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.134.130

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.