Diumenge, 21 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 03 de Abril del 2020
POLÍTICA

Ciutadans dona suport als pressupostos de 2020 "per responsabilitat"

Claramonte: “cal actualitzar els pressupostos després de quatre anys” i destaca “el pla de xoc econòmic davant aquesta crisi sanitària sense precedents"

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha defensat que "Cs Torrent dóna suport als pressupostos 2020 per responsabilitat". “Cal comptar amb uns pressupostos actualitzats perquè cada euro vaja destinat als torrentins i torrentines, incloent aquest Pla de xoc municipal amb mesures econòmiques davant aquesta crisi sanitària sense precedents",  ha destacat en la seua intervenció del ple d'aquest dijous.

 

En aquest sentit, Claramonte ha assegurat que "des del nostre grup municipal hem mantingut una oposició constructiva, inclús abans de conéixer-se aquesta fatídica pandèmia, per estudiar, negociar i acordar uns pressupostos que siguen els més beneficiosos per als veïns  i veïnes de Torrent".

 

A més, Claramonte ha explicat que "encara que som conscients que caldrà realitzar diverses modificacions pressupuestàries, no ens podem permetre que se segueixen prorrogant els pressupostos de 2016; doncs, lamentablement, la realitat és una altra a fa quatre anys”. “Sobretot ara, en aquesta situació de crisi sense parangó en la qual hem de remar junts per pal·liar les conseqüències no només sanitàries sinó també socials i econòmiques del nostre municipi", ha esgrimit l'edil.

 

Respecte al pla de Xoc, Claramonte ha aplaudit “les mesures locals destinades a ajudar als autónoms, al comerç, a les empreses, als treballadors i col·lectius més vulnerables davant les conseqüències del COVID-19”. "A més d'altres que ja s'han adoptat en dies anteriors  i al marge de les quals s' estan prenent a nivell autonòmic i estatal", ha recordat.

 

D'altra banda, el regidor de la formació taronja ha subratllat que "amb aquests nous pressupostos s'incrementa la partida destinada a El Vedat, la de Benestar Social i es fa una aposta pel desenvolupament de la nostra economia local a través del comerç i impuls de l'àrea industrial del nostre municipi”.  “Aquestes i altres reivindicacions del nostre programa electoral s'incloen en aquests comptes per al 2020", ha indicat.

 

Finalment, Claramonte ha assenyalat que "hem d'afrontar la crisi des de la millor cooperació per part de l'administració”. “Ara, més que mai, es requereixen propostes i mesures econòmiques reals", ha conclòs.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.201.97.224

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.