Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 01 de Abril del 2020

El PP demana a Ros paralitzar la contractació d'una escultura en temps de coronavirus

La portaveu del Partit Popular de Torrent, Amparo Folgado ha afirmat aquesta vesprada que “a la meitat de la pandèmia que estem patint sobretot a la nostra ciutat, no és el moment d'adjudicar ni encarregar ni contractar cap escultura de bronze per part de l'Ajuntament com farà demà el govern socialista de Torrent”. 

A més, ha subratllat que “sembla que el govern socialista de Torrent viu alié a la realitat que estem patint, amb més de 20 persones mortes a Torrent, amb centenars de persones que estan patint la malaltia de *coronavirus, amb centenars i centenars d'emprenedors i autònoms que hui han hagut de pagar la quota sense haver ingressat ni un euro durant quinze dies. No és el moment d'aprovar despeses supèrflues com és adjudicar ara una escultura de bronze”. 

 

Folgado realitza aquestes declaracions després de comprovar que en la Junta de Govern Local que se celebrarà demà 1 d'abril a les *10h i en la qual només participa l'alcalde i els regidors socialistes, vaja la contractació de la realització d'una escultura de bronze de Jaume I, per procediment negociat sense publicitat. La portaveu dels populars també argumenta que “en cap cas des del Partit Popular ens oposem al fet que es realitze aqueixa escultura, nosaltres volem que es faça i en el seu moment l'ajornem per la crisi que patia el nostre país, però en el moment actual, el govern de Torrent i l'Ajuntament de Torrent han de centralitzar tots els esforços, tots els recursos públics i totes les polítiques en les persones, primer a lluitar contra aquesta pandèmia i després a solucionar els problemes econòmics que patiran milers de *torrentinos en els pròxims mesos”. 

 

Folgado també afirma que “crec que està fora de lloc contractar i destinar 50 o 100.000 euros en una escultura en aquests moments, primer que l'oposició no sabem ni a quin artista s'encarregarà ni el que costarà, però el més greu és el fet en si, en aquests moments”.

 

Finalment, Folgado demana a l'alcalde que paralitze aquesta adjudicació fins que arribe un altre moment més oportú, “crec que no és el moment i demane al Sr. Ros que paralitze aquesta contractació i la deixe per a més endavant, els diners de l'escultura de bronze es pot emprar en màscares, en guants, en *hidroalcohol, a ampliar els fons per al Punt d'Aliments, per a la targeta moneder i per a qualsevol altra acció social més important. Temps hi haurà per a poder encarregar l'escultura de Jaume I i jo seré la primera a aprovar-ho i a alegrar-me que Torrent recorde al reconquistador de València, però no ara”.  

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.240.252

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.