Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 30 de Març del 2020
CRISI CORONAVIRUS

S'eleven a 21 els morts a Torrent amb coronavirus, 2 més a Santa Elena

Es recuperen 1 resident i 6 religioses del Centre que havien donat positiu en la residència

El coronavirus ha deixat sense vida a 2 residents més, i ja son 20 els torrentins que han perdut la vida en Santa Elena. Ahir va faltar en la residència un home de 64 anys, i altre resident va morir a l'Hospital General on estava ingresat. A estes 20 persones es té que afegir també una dona de 88 anys no rel·lacionada amb la residencia. A banda del focus de Santa Elena, ahir este periòdic va avançar en exclusiva que el coronavirus també estaria present en altra residència de El Vedat amb 2 ingresats i 2 persones pendents de test. A pesar de la sol·licitud d'informació, la conselleria de Sanitat no ha volgut dir el nomb de la segona residència de Torrent que tindria positius.

 

A preguntes d'este periòdic en la roda de prensa d'este dilluns, Ana Barceló ha constestat que no es donaran dades per municipis. Barceló a escudat la resposta per no generar "alarma" i perque en hospitals comarcals existeis la posibilidat de senyalar e idenficar als posibles positius". En una segona pregunta, no ha volgut fer valoracions per la decisió de la Generalitat de Catalunya de donar informació local sobre coronavirus.

 

Recuperació de posituos al centre Santa Elena

No tot son noticies negatives. Al centre Santa Elena ja no tenen simptomes de coronavirus 6 religioses que estaven al centre i 1 resident. Estes persones van donar positiu el día 10 i a hores d'ara ja no presenten simptomes de febra o tos. No han rebut una segona proba per a comprobar el seu negatiu pero la evolució es bona segons han pogut informar fons del mateix centre. 

 

Dades a la Comunitat

La pandemia de coronavirus deixa a la Comunitat Valenciana altres 43 morts i 326 nous positius, i un total de 310 persones mortes i 5.110 positius, d'eñs 143 nous a la provincia de Valencia. Segons la consellera hi ha 2.042 personas ingresades, 1.087 en la província de València. De elles 336 personas estan en UCI, la majoria en València i s'han donat 185 altes

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.59.198

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.