Dilluns, 25 de novembre del 2024

Actualitzada Divendres, 22 de novembre del 2024 a les 19:55:54 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 28 de Gener del 2020
TURISME

Torrent s'acomiada de FITUR cuinant un Rossejat

La capital de l'Horta Sud viatjà a la fira per a difondre la seua cultura, festes i gastronomia en el stand de la Comunitat Valenciana

Torrent va tancar dissabte passat la seua participació en la Fira Internacional de Turisme (FITUR), després d'uns dies on ha posat de manifest el seu patrimoni cultural, gastronòmic, festiu i paisatgístic. De la mà de l'associació Cassola de Sant Blai, el públic assistent a la fira va poder conéixer de primera mà els passos a seguir en la realització d'un Rossejat, plat estrela de la cuina torrentina.

 

Mitjançant un showcooking, que va ser tot un èxit, els cuiners van mostrar els ingredients i els passos a seguir per a aconseguir aquest deliciós menjar. En finalitzar l'exhibició culinària, que va reunir un gran nombre d'espectadors, es van repartir degustacions, molt aplaudides i lloades per tots els comensals.
 

Durant els dies anteriors, una delegació formada per representants del teixit associatiu, festiu i cultural torrentino, l'alcalde Jesús Ros, la regidora de Turisme, Susi Ferrer, i els integrants de la corporació municipal es van desplaçar fins a la capital espanyola per a participar en diferents activitats amb l'objectiu de donar a conéixer al municipi, tant a nivell nacional com internacional.

 

A més d'una roda de premsa per a difondre les propostes culturals, festives i històriques que té la capital de l'Horta Sud, Torrent també va realitzar un altre showcooking, però aquesta vegada més dolça, ja que va ser el torn d'elaborar el tradicional xocolate de “brioix”.

 

Productes Andreu va delectar al públic exposant els passos per a realitzar aquest saborós dolç típic i únic de la capital de l'Horta Sud. La demostració va concloure amb el lliurament de xocolate i un xicotet gaiato al públic.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.23.123

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.