TURISME
Torrent viatja a Fitur amb el seu xocolate
L'Ajuntament está present durant tota l'edició del certamen d'enguany mostrant les seues tradicions i la seua gastronomia
Torrent ha tornat a FITUR, la fira de turisme més important del món per tercer any consecutiu. L'objectiu no és un altre que mostrar les tradicions i la gastronomia local als milers de visitants. La primera jornada va comptar amb un showcooking on l'empresa Productes Andreu va fer una demostració de l'elaboració del xocolate de brioix, que s'elabora únicament a Torrent.
En el dia de la Comunitat Valenciana, que te lloc en FITUR el dia 23, la regidora de Turisme, Susi Ferrer, participarà en una roda de premsa per a "valorar la nostra ciutat com a punt d'interés turístic i donar a conéixer el nostre ric patrimoni".
La participació de Torrent es tancarà el dissabte 25 de gener amb un showcooking del plat estrela de la gastronomia local: el Rossejat. L'esdeveniment serà a càrrec de l'associació Cassola de Sant Blai, que seran els encarregats de mostrar als assistents els ingredients i els passos a seguir per a aconseguir un saborós Rossejat.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
18.189.186.247