Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 18 de Desembre del 2019
POLÍTICA

Ros fa balanç de les obres finançades amb les IFS

L'alcalde, Jesús Ros, ha recordat les obres ja quasi finalitzades amb els superàvits de 2017 i de 2018 dins del pla d'Inversions Financerament Sostenibles en l'última roda de premsa del 2019

"Hem complit i complirem" així resumeix el màxim edil de Torrent, Jesús Ros, les obres que estan en marxa i les que es posaran en marxa gràcies al superàvit dels exercicis 2017 i 2018. Els projectes, inclosos dins del pla d'Inversions Financerament Sostenibles, van des de la compra d'immobles i solars com el Palauet Cortina, l'antic cinema Cervantes com la reurbanització de carrers i remodelació i millores d'instal·lacions esportives i edificis municipals, així com espais públics.

 

"Les obres finançades amb les IFS de 2017 ja estan en la seua majoria quasi acabades mentre que les de 2018 estan a punt d'aprovar-se per a començar amb el procés administratiu". Cal recordar que el superàvit del pressupost s'havia d'invertir en projectes que s'havien d'aprovar-se abans del 31 de desembre de cada exercici.
 

 

"El PP sap que és mentida"
Ros ha volgut respondre a les acusacions del PP en la qual afirmaven que la cooperativa de dones que realitza la neteja en tots els edificis municipals portaven "quatre mesos sense cobrar". "El Partit Popular sap que no és cert, molt de soroll i molta demagògia d'una persona que quan va estar governant va anul·lar el plec de condicions en el seu moment".

 

El màxim edil es reafirma, "la mitjana de pagament als proveïdors d'aquest ajuntament és de 15 dies, i no ho dic jo, sinó l'administració central i si les factures que es presenten estan correctes, es cobren en el termini estipulat".

 

Ros ha volgut aclarir que, "si hi ha algun tipus de disconformitat en alguna factura, és quan es retarda el pagament, a més, en aquest cas també s'afig que a l'ésser una empresa que treballa en tots els centres públics de Torrent, la conformitat de les factures passa per moltes persones, moltes d'elles no vinculades amb l'Ajuntament per què el procés burocràtic s'allarga un poc més".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.109.234

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.