Dimarts, 30 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 30 de Abril del 2024 a les 10:48:33 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 26 de Febrer del 2019
TEATRE

"Madama Butterfly " i la comèdia "Juntos" en l'Auditori

Els actors Kiti Mánver, Melani Olivares, Gorka Otxoa i Inés Sánchez interpreten aquesta divertida comèdia on es qüestiona què és la "normalitat" i s'aprofundeix en aqueix particular món que anomenem "família"

El mes de març arriba a l'Auditori de Torrent carregat d'interessants propostes. Per a començar, el muntatge teatral "Juntos", una obra profunda i intel·ligent on tragèdia i comèdia van de la mà. El seu autor, Fabio Marra, signatura una crònica familiar entre riures i llàgrimes, abordant sense moralismes el tema de la minusvalidesa en el quotidià de les nostres vides.

 

Els actors Kiti Mánver, Melani Olivares, Gorka Otxoa i Inés Sánchez interpreten aquesta divertida comèdia on es qüestiona què és la "normalitat" i s'aprofundeix en aqueix particular món que anomenem "família". Isabel viu, o millor dit, sobreviu, en un modest pis al costat del seu fill Miguel, un jove discapacitat, impulsiu i generós. La inesperada visita de la seua filla menor, Sandra, executiva d'èxit i absent des de fa més de deu anys, farà que les complexes relacions familiars es posen potes enlaire, encadenant una successió d'inesperats i sorprenents esdeveniments curulls de tendresa, alguna que un altre deute pendent i molt, molt d'humor. La funció serà el diumenge 3 de març a les 19 h.

 

L'òpera, un dels gèneres que millor acolliment té entre el públic de l'Auditori de Torrent, torna amb "Madama Butterfly", un dels títols imprescindibles del repertori operístic. De la mà de la prestigiosa companyia lírica Òpera 2001, arriba aquest drama líric de Giacomo Puccini que narra la història de F.B Pinkerton, un oficial de marina nord-americana destinat a bord del navili USS Abraham Lincoln en Nagasaki, i Cio-*Cio-San, una jove geisha japonesa. Tots dos s'enamoren i es casen, però ell ha de tornar als Estats Units i, encara que família i amics li diuen que mai tornarà, Cio-Cio-San decideix esperar-li mentre s'ocupa del fill de tots dos, nascut després que Pinkerton s'anara. Al cap de tres anys, Pinkerton torna, i amb ell la seua nova i legítima esposa nord-americana. Vénen a recollir al xiquet per a criar-lo als Estats Units. La funció serà el dimecres 6 de març a les 21 h.

 

Altres propostes teatrals de les quals podrem gaudir en l'Auditori de Torrent durant aquest mes de març són "Converses amb mamà", interpretat per María Luisa Merlo i Jesús Cisneros, i "La Celestina" una magnífica adaptació d'aquest clàssic teatral que ens proposa la companyia valenciana Bambolina Teatre Practicable.
També la música té el seu espai en l'oferta cultural de l'Auditori de Torrent per a aquest mes de març. 

 

Amores grup de percussió presentarà el seu últim treball "Dreizehn. Stockhausen & Hildegarda" en el qual, al costat de les sopranos Elia Casanova i María Maciá, interpretaran un programa que reuneix dos personatges de gran importància en la història de la música. I de la mà de València String Quartet - Solistes de València, podrem gaudir del programa "Una nit en l'òpera", un repertori de Fantasies de Concert sobre motius operístics orquestrats per a quartet de corda i clarinet.

 

Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l'Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.31.209

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.