Dimarts, 30 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 30 de Abril del 2024 a les 13:30:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 25 de Abril del 2018

Els Juniors de l'Asunción celebren el seu 50 aniversari

Després de molts mesos de preparació, arriba el cap de setmana més esperat per a la família de Juniors L'Asunción-Empare Alabarta, arriba el 50 aniversari.

Mig segle d'històries, reunions, activitats, equips i fe. Tenim molt pel que donar gràcies, per tant ben que ha fet la presència del movimentJuniors des de fa ja 50 anys i per la petjada que ha deixat en els milers de xiquets que al llarg d'aquests anys han conegut aquest estil de vida. I no solament per açò, sinó per tot el bé que segur està per arribar en el present i en el futur.
 

El divendres 27 d'Abril a les 20:30h tindrà lloc l'oració intergeneracional. Enfocada principalment a antics educadors, ens reunirem en l'església per a viure una oració molt especial en la qual els records i cançons que ens han acompanyat durant aquests 50 anys estaran molt presents. I l'endemà, el dissabte 28 d'Abril a les 17:00h, el centre de tot, l'eucaristia d'acció de gràcies del 50 aniversari. La parròquia es vestirà de gala i centenars d'educadors i xiquets Juniorsjuntament amb antics membres i del moviment i consiliarios viurem el moment més important i emotiu de l'aniversari.
 

En acabar, realitzarem les fotos per a immortalitzar l'aniversari i farem un gran joc en la plaça de l'Església que segur us fa recordar el vostre pas pel moviment. I per a acabar, a la nit a les 21:00h tindrà lloc un gran sopar desobaquillo en família, concloent amb un xicotet acte commemoratiu, on entre altres coses es presentarà el nostre llibre “50 anys units“.
 

El llibre, el gran llegat que aquest aniversari deixarà en la història del nostre centre, narra en quasi 200 pàgines les vivències del nostre moviment, des dels seus inicis fins a l'actualitat, fruit també de les trobades d'educadors que es van celebrar des de principis d'any. I per descomptat, un gran àlbum de fotos històric que sempre quedarà en la memòria. 

 

Des del divendres a la vesprada es posarà a la venda tant el llibre com el “kit de l'aniversari”, us deixem la llista de preus:

Llibre “50 anys units”: 10€
Kit aniversari (samarreta+xapa): 5€

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.63.87

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.