Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 21 de Març del 2018

Un veí de Sant Valerià demana traslladar de dia la mascletà nocturna de la falla

Ara com ara porta tan sol 6 signatures i en aquesta petició el veí no demane la prohibició sinó que s'avance a la nit del 18 de març ja que segons indica en change.org "l'endemà de San José, és laborable llevat que caiga en cap de setmana"

Les falles del 2018 ja són història i un any més la comissió de Sant Valeriano va tancar el seu exercici faller amb una mascletà nocturna en la qual es van disparar 50 quilos de pólvora minuts abans de la cremà del seu monument major. Aquesta mascletà nocturna va congregar a centenars de torrentinos que van gaudir de la pólvora passades la 1 de la matinada.

 

És l'horari el que ha mogut a un veí del barri que ha començat a arreplegar signatures des de la pàgina charge.org en la qual demana que es trasllade de dia la mascletà nocturna " que impedeix que els veïns puguem descansar quan l'endemà és laborable si no cau en cap de setmana". Ara com ara la petició solament porta recollides 6 signatures i la petició va dirigida a l'Ajuntament de Torrent.

 

La veritat és que són alguns els que demanen que s'avance la cremà dels monuments la Nit de la Cremà, ja que, algunes comissions cremen els seus monuments passades les 2 del matí, "en la nostra falla els bombers van arribar quasi a les dues del matí i érem ja solament uns 40 fallers" comenta un membre d'una de les comissions que tenien prevista la cremà de la seua falla a la 1:30 de la amdrugada. És l'Ajuntament el que distribueix els horaris de la cremà depenent de la dificultat i els dispositius disponibles el que inclou també el tret de la mascletà nocturna de Sant Valerià.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.32.67

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.