Dimarts, 30 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 30 de Abril del 2024 a les 13:30:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 14 de Març del 2018
FALLES

La pluja amenaça la segona jornada d'Ofrena

Les previsions apunten a l'arribada d'un front unit al vent de llevant que provocarà precipitacions més o menys intenses depenent d'on se situe la borrasca

A punt de començar la setmana gran de les Falles els fallers comencen a mirar al cel. I sembla que les pitjors prediccions poden complir-se i és que s'espera que una borrasca creue la Comunitat deixant pluja i un descens de temperatures que provocarà a més un descens de la cota de neu pel nord de la Comunitat. La intensitat de la pluja dependrà d'on se situe la borrasca però sembla ser que les prediccions apunten al fet que la jornada del 18 podrà estar passada per aigua. El que si sembla estar assegurat és el vent que bufarà del sud hui i demà, sent menys intens i que tornarà a ser de ponent els primers dies de falles. El front no acabarà de travessar la Comunitat Valenciana fins el dijous 15. 

 

El divendres 16 el ponent vindrà acompanyat d’una massa d’aire més freda que deixarà les temperatures dos o tres graus més baixes. Dissabte començarem la primera jornada de l'Ofrena molt pendents de l’oratge perquè tot indica que entre dissabte i diumenge ens creuarà un centre de baixes pressions inestabilitzant l’oratge. Dissabte 17 encara serà un dia assolellat i només cal esperar pluges a última hora del dia. Ja serà el diumenge quan començarem a mirar al cel i vore on es situa la borrasca que de creuar la Comunitat Valenciana pel centre donarà llevant i més precipitacions al nord i menys al sud. 

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.171.202

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.