Diumenge, 29 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 27 de novembre del 2017

Torrent ix al carrer per a reivindicar l'eliminació de la violència contra la dona

En el marc del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona, Torrent diu NO a la violència masclista eixint als carrers.

El dissabte al matí, es va instal·lar una taula informativa en el mercat de Sant Gregori on es va oferir als i les assistents fulles informatives i es va fer lliurament del Manual pràctic de protecció i defensa personal per a dones de Gonzalo Carratalá, del gimnàs Herca.

A la vesprada, va eixir un autobús gratuït des de Torrent fins a la manifestació convocada a València. Representants d'associacions de dones de Torrent, de Casa de la Dona i veïnes de la ciutat, van participar en una manifestació que va recórrer el centre de València, des dels jardins del Parterre fins a la plaça de l'ajuntament. Al final del recorregut es va llegir el manifest contra la violència de gènere i es va homenatjar a les dones assassinades. En aquest reconeixement a aquelles als qui els han llevat la vida, va participar la regidora de Polítiques d'Igualtat de la Dona, Encarna Lerma.

La participació en aquesta marxa habitada, va marcar el punt final a la X Setmana contra la violència de gènere de Torrent, en la qual s'han celebrat moltes activitats i cursos destinades a tots els públics, organitzada per la regidoria de l'Àrea de Drets Personals del consistori. La regidora Encarna Lerma ha assenyalat que "durant aquesta setmana s'ha informat i format a diferents sectors de la societat amb l'objectiu d'eliminar la violència contra la dona. Aquesta conscienciació no ha d'acabar amb la finalitat d'aquesta programació, sinó que s'ha de lluitar per erradicar aquesta xacra diàriament".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.159.178

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.