Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 25 de Setembre del 2017

El CSIF demana una mampara en el deganat de Torrent

A més demana a Justícia que millori la seguretat en el Deganat de Torrent i que revise la climatització per evitar males olors

El sindicat CSI·F reclamarà a la Direcció general de Justícia una revisió exhaustiva de la seguretat i de la climatització en els jutjats de Torrent. La central sindical demanarà la instal·lació d'una mampara de polipropilè en el mostrador de les dependències del Deganat. També sol·licitarà un simulacre d'encès de la calefacció del Centre Especialitzat d'Atenció a Majors (CEAM), instal·lat al costat de l'edifici i l'extractor del qual es troba al costat dels motors de climatització dels jutjats.
 

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) explica que mentre en partits judicials com el de Catarroja, el Deganat disposa de mampara separadora, Torrent manca d'ella i els empleats van instal·lar temps enrere un plàstic per protegir-se dels corrents d'aire. El sindicat exigeix aquesta mampara en aquest recinte, al que acudeixen desenes d'usuaris cada dia a lliurar documentació i ho atenen quatre empleats, de manera que incrementi la seguretat i freni les citades corrents d'aire.
 

CSI·F, d'altra banda, considera necessari realitzar un simulacre per garantir que no entri per la refrigeració la forta olor a gasolina procedent de la torre extractora de fum del CEAM. La central sindical indica que el passat hivern els empleats públics no encenien la climatització a causa de la potència d'aquesta olor i es portaven calefaccions de les seves cases. Recentment Conselleria va decidir augmentar un metre l'altura de l'extractor. CSI·F vol assegurar-se que la solució resulta efectiva abans que arribi l'hivern.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.152.136

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.