Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 29 de Maig del 2017
POLÍTICA

El PP fa balanç dels seus anys de gestió en l'Ajuntament

Coincidint amb els 10 anys de la primera victòria dels populars a Torrent, el partit liderat per Amparo Folgado va fer un balanç dels seus anys de gestió en l'Ajuntament de Torrent

La sala cívica de l'Antic Mercat va ser l'escenari triat pels populars per a fer balanç dels seus anys de gestió al capdavant de l'Ajuntament de Torrent. L'acte va tenir lloc aquest dissabte 27 de maig, just 10 anys després de la primera victòria del PP en la capital de l'Horta Sud de la mà de Mª José Català. A l'acte van acudir l'ex-alcaldessa i actual líder del partit i portaveu del grup municipal, Amparo Folgado, l'ex-alcaldessa i ex-consellera, Mª José Català, el president del partit a Torrent, Vicente Soria, el secretari local del PP, José Francisco Gozalvo i el president del PP provincial, Vicente Betoret, a més de regidors i militants del Pàg. 
 

En l'acte van intervenir Amparo Folgado que va parlar de la victòria del PP a Torrent com "un fet històric que cal tenir present però que també cal mirar alfuturo per a recuperar Torrent". L'ex-alcaldessa va apel·lar a la "unitat i al treball dels afiliats que s'han bolcat amb Torrent i amb el PP tots aquests anys i que gràcies a ells s'ha aconseguit tot el que estem celebrant ací avui". Mª José Català també va intervenir “és important que donem la batalla, perquè hem treballat molt dur des de 2007 i ara és el moment d'oferir idees, activitat, inversions, projectes, iniciatives d'ocupació, energia, vida i il·lusió per a Torrent”. Betoret va recordar que el PP “sàpies quin és el camí de tornada, sabeu el que costa eixir de treballar i anar a obrir la seu a la nit, el dur que és robar temps als nostres, sabeu molt bé que per al PP tots els dies són dilluns, perquè ací, no es descansa mai”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.78.136

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.