Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 28 de Març del 2017
MEDI AMBIENT

Hidraqua col·labora amb la campanya Mans al riu! en set municipis valencians

Mans al Riu! és la campanya de voluntariat ambiental més gran de la Comunitat Valenciana, oberta a tota la ciutadania, que es durà a terme diumenge que ve 2 d'abril

Mans al Riu! és la campanya de voluntariat ambiental més gran de la Comunitat Valenciana, oberta a tota la ciutadania, que es durà a terme diumenge que ve 2 d'abril,  excepte en el cas de L'Eliana, on la campanya es durà a terme el dissabte 1 d'abril. L'objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar la participació ciutadana en la conservació i millora dels rius i que des de 2010, organitza de manera regular la Fundació Limne. Hidraqua, dins del seu compromís amb el desenvolupament sostenible, té com un dels seus objectius la protecció de la biodiversitat i dels espais relacionats amb l'aigua, així com amb el benestar de la ciutadania. 



Per açò, ha promogut de la mà dels Ajuntaments corresponents, que aquesta acció, organitzada per Fundació Limne, es desenvolupe en set de les poblacions on presta el servei de gestió de l'aigua, com són: Guadassuar, L'Eliana, Riba-roja de Túria i Xeraco; així com en municipis on opera sota una gestió mixta: Torrent, Cullera i Paterna. També per a fomentar el compromís de la seua plantilla amb el medi ambient, des de Hidraqua i empreses participades, s'ha promogut la participació del seu personal en aquestes accions de voluntariat. A més, a Guadassuar la campanya es desenvoluparà de la mà del Consorci de Residus Ribera-Valldigna, que seran els encarregats d'arreplegar els residus una vegada  finalitze aquesta neteja. 



Durant l'última edició de la jornada van participar 20 municipis i 588 voluntaris, que van retirar 4,5 tones de residus dels trams de riu en els quals es va actuar. Des de Limne assenyalen que "aquesta anualitat es van a batre rècords de participació, ja que arribarem a més municipis que mai gràcies a la col·laboració de Hidraqua, Aigües de Paterna, Aigües de l'Horta i Aigües de Cullera".  Tota la informació sobre la campanya, els punts de trobada de les jornades de neteja, i el procés d'inscripció per a participar es pot trobar en la web www.limne.org o en el telèfon 635475706. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.59.141.75

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.