Jueves, 25 de Abril de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Sábado, 22 de Abril de 2023
POLÍTICA

Jesús Ros presenta la seua llista electoral per a les eleccions municipals

El candidat socialista ha acallat rumors deixant clar que si guanya estarà els quatre anys i no abandonarà perque "tinc un equip unit i de gent en la que puc confiar"

Els socialistes de Torrent han sigut de nou el primer partit en presentar la seua llista electoral per a les properes eleccions municipals del 28 de maig, i ho han fet plenant la seu cívica de l'Antic Mercat. Un a un han anat pujant al escerari els membres de la llista socialista en un ambient festiu i mitinero. De moment, la llista socialista és l'única que es coneix al complet de moment, a la qual li succeirà aquest dissabte la de la coalició Som Molt de Torrent, que agrupa a Compromís, Podemos, i Esquerra Unida. El dilluns es coneixeran totes les llistes entre les quals hauria d'estar aprovada la del Partit Popular, que a de moment no ha sigut ratificada pel PPCV.

Jesús presentava la seua candidatura amb el lema de continuar fent de Torrent “la ciutat que mereixem” i “on toca estar”. El candidat socialista ha volgut fer callar rumors res més començar dient que es presenta per a governar quatre anys, deixant clar que no ho deixarà una vegada guanyades les eleccions. En l'acte, sense presència de Ximo Puig, que vindrà a Torrent en el míting de la comarca del pròxim 19 de maig, Ros ha estat acompanyat per  l'alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, així com el exalcalde Josep *Bresó, i *exconcejal socialista i actual *edirector general de Punt, Alfred Costa.

L'arribada dels membres de la llista ha sigut aplaudida per l'auditori, especialment la de Jose Castillejo, Paco Pepe Arnau, i especialment la d'Esmeralda Torres, actual regidora i número dos de la llista, que ha superat una malaltia. També Ros ha tingut paraules per a Patricia Sáez, l'única de l'equip que no repeteix per decisió pròpia, i per a Inma Amat, absent per haver sigut mare "fa només dues hores".

Jesús Ros ha començat l'acte recordant el difícil que ha sigut governar amb la pandèmia. Després ha fet referència al Partit Popular i el seu problema amb la llista dient que els socialistes només estan centrats en resoldre els problemes de la gent, "no els parells ni els imparells, en clara referència a la situació de la llista electoral cremallera que ha dividit al PP pel sector crític d'Arturo García.

[Img #11206]


PROMESES COMPLIDES I NOVES PROMESES

Jesús Ros ha enumerat les promeses complides per la Generalitat com el pont del Safranar, el nou centre de salut que està en adequació, les ressonàncies magnètiques del centre d'especialitats, o el punt de trobada familiar.

Després ha sigut el moment de les promeses per a aquestes eleccions, entre les quals destaca una nova llar del jubilat per al barri de Sant Enric, o el parc més gran de la comarca en Parc Central de 13.000 m² i ha anunciat l'estudi sobre necessitats esportives per a crear un espai de 200.000 metres quadrats entre la central de Iberdrola i Parc Central.

Per a acabar, el candidat socialista ha demanat el vot dels presents per a guanyar les eleccions. "Ens feu falta i demane el vostre suport", un final que s'ha mesclat amb el tradicional repartiment de roses als assistents i la foto de família de tota la candidatura amb la notes musicals de la popular cançó *Nochentera.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
18.227.0.192

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.