Miércoles, 08 de Mayo de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Viernes, 27 de Agosto de 2021
FALLES

La premsa convoca els premis a la millor crítica local en les falles

La premsa local convoca (de nou) la desena edició d'estes premis per valorar la sàtira i l'humor en clau torrentina

Amb la celebració de les falles de setembre torna a convocar-se el premi de la premsa local a la crítica de Torrent. Després de més d'any i mig des de la seua suspensió per la pandèmia de covid19, les falles tornen a eixir al carrer i per donar alent a les comissions la premsa local convoca (una altra vegada) el premi per retrobar-se amb la crítica local per mostrar la realitat de la ciutat. Els diaris LA OPINIÓN DE TORRENT, NOU TORRENTÍ, i la televisión online TELE TORRENT volen incentivar aquesta crítica amb el PREMI DE LA PREMSA A LA MILLOR CRÍTICA LOCAL.


Serà la desena edició d'este premi (que ja es va convocar en març de 2020, però no es va poder realitzar per la pandèmia) i que fa onze anys des que La Opinión de Torrent convocara la primera edició. El premi han guanyant en en presència e importància en el mon faller amb la participació de moltes comisions falleres. Un any més es sumen Nou Torrentí i Tele Torrent com a patrocinadors. També comptarà este premi amb la presència com a jurat de altres mitjans de comunicació com Las Provincias, HortaNoticias, NouHorta i Tele Torrent a més de representants polítics de les formacions amb representació municipal com ara Partit Socialista, Partit Popular, Compromís i Ciudadanos.

 

Poden presentar-se a esta convocatòria totes aquelles comissions que planten monument a Torrent, amb escenes dedicades a la crítica política, social, cultural, esportiva o econòmica que mostren crítiques de caràcter local o municipal. No obstant això, es desestimaran aquelles que traspassen els límits del bon gust. Queden incloses en esta convocatòria totes aquelles comissions que planten monument major a Torrent. Participaran per defecte totes les falles de categoria especial i aquelles que voluntariament facen la seua inscripció.

 

Es podrá fer enviant correu electrònic a periodico@laopiniondetorrent.es, noustractes@noustractes.com, tele-torrent@tele-torrent.com o per mensatjeria whastap a 627 604 169. Per participar, será necesaria la comunicació formal per part del president/a de la comissió abans de les 20:00 hores de l'1 de setembre. Totes les falles no inscrites abans d’esta data no es visitaran pel jurat el día 2 de setembre.

 

PREMI

Hi hauran els seguens premis: -Primer premi amb palet acreditatiu per a la falla amb més puntuació,-Segon premi amb palet acreditatiu per a la segona falla amb més puntuació , -Tercer premi amb palet acreditatiu per a la tercera falla amb més puntuació. En les escenes es valorarà de 1 a 10 amb un valor del 33% es següents aspectes: 1. La importància de l’escenes de crítica local en el conjunt del monument. 2. El paregut dels ninots a personatges locals. 3. La proximitat de la crítica a la realitat local en els lemes tant amb els nomb de personatjes torrentins, com de llocs de Torrent, festes, tradicions o entitats de Torrent.

 

El Jurat d’este primer premi estarà format per la directora del periòdic LA OPINIÓN DE TORRENT, la directora de NOU TORRENTÍ, un representat de TELE TORRENT i per periodistes de Torrent, i els portaveus municipals dels grups presents al consistori. A les votacions, s’anularà la puntuació més alta i més baixa per evitar favoritismes o penalitzacions. El veredicte serà inapel·lable. Per a la concessió del premi serà imprescindible que la retolació, en cas d’haver-la-hi, estiga feta en valencià normatiu oficial. El jurat farà públic el veredicte el dia 2 de setembre en la plana web dels mitjans participants i a més es publicarà l’escena i palé en el monument en l’edició en paper, digitial i online.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
52.14.33.175

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.