Jueves, 28 de Marzo de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Miércoles, 25 de Agosto de 2021
CRISI CORONAVIRUS

Torrent finalitza el mes d'agost amb 200 d’incidència

Les dades de contagis han baixat quasi els quasi 400 punts des de principis del mes d’agost

La incidència acumulada en Torrent continua la seua tendència a la baixa. Les dades de contagis acumulats per cada 100.000 habitants ha baixat quasi 400 punts des de principis del mes d’agost i ha passat de 573 el 2 d’agost a 202 el passat 24 d’agost.

 

En el tancament d’aquesta edició la conselleria de Sanitat notificava 8.477 contagis des de el passat març de 2020. A les portes de les falles de setembre, la capital de l’Horta Sud arribarà amb unes dades molt positives. Per segona vegada en el que portem de mes, Torrent està per baix de la mitjana de la Comunitat en contagis. Els experts apunten a que s’estan complint les mesures de seguretat anticovid i s’està respectant el toc de queda vigent des de el passat 17 d’agost.

 

Després de la reunió de la interdepartamental de fa dues setmanes les restriccions nocturnes arribaven a la capital de l’Horta Sud amb la incidència baixant que va sorprendre els veïns i veïnes de la localitat. Però el Tribunal Superior de Justicia va avalar la petició de generalitat per evitar aglomeracions i botellons davant de l’arribada de les festes falleres la primera setmana de setembre. L’alcalde, Jesús Ros va declarar que  és “una mesura més per a lluitar contra esta pandèmia”, i ha desitjat que per fi se celebren les falles.

 

Les xarxes socials con whatsapp s’han convertit en un formiguer poc després. Paradoxalment, Paterna, que sí que estava amb toc de queda i té les falles del 8 al 12 de setembre, ha eixit de la llista. Torrent, que tenia un descens de casos continu ha entrat en la llista a pesar que al juliol va quedar fora del toc de queda.

 

Una decisió que molts solo s’expliquen per la prevenció davant la celebració de les falles i l’inici del curs escolar. La Sala Judicial autoritza els tocs de queda i restriccions per a limitar els denominats ‘botellons’ i aglomeracions de persones”. El mateix entén el Tribunal respecte de la limitació del nombre de persones en reunions familiars o socials.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.238.161.165

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.