Jueves, 28 de Marzo de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Martes, 24 de Septiembre de 2019
FALLAS

Cronista vol entrar en categoria Especial tractant el tema LGTBI

El bes entre dos falleres que va ser portada d’una revista gai i va revolucionar les xarxes socials en 2014 es convertirà en monument faller a Torrent

El passat 13 de setembre va tindre lloc la presentació dels projectes que en 2020 plantarà la comissió de Cronista en Torrent. La proposta infantil ve de la mà de GIO amb el lema “Tria”, una proposta que planteja opcions per a véncer els 7 pecats capitals que dependrà del que cadascú “trie”. El projecte del monument major porta per lema “T’ho veus’” que arriba de la mà d’estudio Chuky i que anirà acompanyat, com sempre, d’un projecte social.

 

El monument de Cronista parlarà d’integració i tindrà com a base el món de la festa fallera, dels quals empre es diu que és un fidel reflex de la societat i per tant encara que aparentment siguen situacions 100 per cent falleres, realment serà un reflex de la societat.

 

La integració del col·lectiu LGTBI, la igualtat, la tercera edat, la diversitat funcional, etc.. seran alguns dels temes que seran tractats en la falla 2020 amb la intenció de “trencar barreres”, trencar els tòpics socials que moltes vegades s’imposen sense adonar-se bona part de la societat actual.

 

Una fallera major que sobrepassa els 30 anys, un home que és “faller major” o un president amb síndrome de Down o alguna discapacitat són algunes de les figures que exposarà aquest monument faller reivindicatiu, titulat “T’ho veus?” (T’ho veus?) i la rematada del qual, de nou metres d’alt, seran les dues falleres besant-se. La comissió fallera Cronista Vicent Beguer i Esteve competirà enguany en la secció Especial de les Falles de Torrent .

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
18.209.209.246

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.