Viernes, 29 de Marzo de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Martes, 10 de Septiembre de 2019
EMPRESAS

Mercedes Baronia obri el camí al motor a l'àrea comercial d'El Toll

La ubicació, a la vista la circumval·lació de l'àrea metropolitana, entre dues urbanitzacions d'alt poder adquisitiu del Vedat i Calicanto i la carretera de Montserrat ha sigut determinant

El sector del Motor ha posat el seu primer peu en l’àrea comercial del Toll. La marca La Baronia ha començat les obres per a instal·lar un concessionari oficial de Mercedes a Torrent que ja es pot vore al seu pas pel By-Pass. El concessionari, que ha triat Torrent per a expandir-se, és un dels pocs que la marca alemanya té en la zona metropolitana. La ubicació, a la vista la circumval·lació de l’àrea metropolitana, entre dues urbanitzacions d’alt poder adquisitiu del Vedat i Calicanto i la carretera de Montserrat.

 

Amb aquesta nova entrada i la recent instal·lació de la distribuïdora Koop International, l’àrea comercial del Toll es consolida després de la crisi de fa uns anys en què van tancar marques com BricoKing o Urende entre altres. El creixement d’aquesta àrea comercial amb noves marques reconegudes com McDonals, Famili Cash, i les originàries Decathloon, Consum, o Repsol entre altres.

 

Renaixement del sector
Després del tancament de Chuyval Torrent, que va arribar a ser el concessionari de la província amb majors vendes, el boulevar de Motor ha passat per una crisi de la qual ha anat eixint. En els últims anys s’ha repoblat amb signatures com Renault, Wolkswagen, Nissan, Opel, Huynday, KIA i Seat. L’obertura de Mercedes en l’àrea del Toll pot ser el camí al fet que el marge esquerre es convertisca en un futur en una ciutat del Motor amb nous concessionaris o el trasllat d’aquests a una zona molt més àmplia per a la venda i reparació. 

 

De moment, Torrent alberga un dels punts de venda d’automòbils més potents amb 12 signatures com Ferto Peugeot, Citröen, Fiat, Jeep, Opel, Renault, Nissan, Ford, Hyunday, KIA, Seat i molt prompte Mercedes. Tal volta l’arribada d’aquesta marca automovilística anime altres marques del sector per a plenar de més de vida aquesta àrea comercial que li costa arrancar encara que compta mab excel·lents accessos a l’autovia i bones comunicacions amb la resta de àrees comercials i polígons de la comarca. 

 

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.92.130.77

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.