Sábado, 20 de Abril de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Viernes, 19 de Octubre de 2018

Torrent exaltarà a Carmen Raga amb un homenatge al foc i a Leyre Gallego amb un cant a la creativitat

El temporal de gota freda amenaça la recepció de les falleres majors de Torrent, ja que dissabte i diumenge s’esperen precipitacions.

Enguany les exaltacions canvien d’horari. L’exaltació major serà dissabte de vesprada, mentre que la infantil serà diumenge de matí.

L’auditori de Torrent es prepara per obrir les seues portes a un dels actes més importants de l’any, com són les exaltacions de les falleres majors de la ciutat. Dissabte, a les 19.00 després de la recepció oficial donarà començament l’exaltació de Carmen Raga com fallera major, acompanyada de les seues companyes de la Cort d’Honor. Per a aquesta ocasió, Junta Local ha preparat un espectacle al voltant del foc, amb el lema “Rapsoda al foc”, de fet hem pogut llegir: “Foc de la vida, d'energia instrument, que dances inconstant en la batalla, morir o véncer en lluita imponent dels freds i les aigües, ruda cisalla”- al Facebook de Junta Local. Carmen lluirà per a aquesta cita una tela de la firma Vives y Marí, en fons blanc, amb flors de colors. El segon tratge de Carmen, que lluirà en l’exaltació de Leyre, és una seda de nom "LIVORNNO" teixida en un fons de seda blava porcellana amb metall or rosa i en el qual destaquen les branques en un groc palla, i totes les flors en diferents tons de rosa. Els dos vestits estan confeccionats per la firma "A L´ANTIGA".

 

Per la seua banda, l’exaltació de la fallera major infantil, Leyre Gallego, serà diumenge, de matí, quan també s’esperen pluges. La xiqueta serà exaltada en un acte al voltat de la màgia de la creativitat, frases de a novel·la del Xicotet Príncep, com "No es veu bé sinó amb el cor, l'essencial és invisible als ulls..." serà un dels eixos principals de l’acte. Leyre lluirà un vestit de farol en to blau/verd obscur en ramillet de flors, confeccionat per Brocat. Mentre que per a l’exaltació de Carmen Leyre lluirà una seda "BERBEL" teixida en fons coral i sense metalls amb sedes en tons blaus, confeccionat per "A L´ANTIGA".

 

Les exaltacions enguany canvien d’horari, ja que després dels dos esdeveniments junta local ha preparat un sopar i un dinar per als convidats que vullguen assistir.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.16.51.3

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.