Jueves, 28 de Marzo de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Martes, 31 de Octubre de 2017

Ros hace balance de dos años de gobierno

El alcalde socialista anunció que se abriría el aparcamiento de la Torre en enero. Durante el mitin una docena de animalistas protestaron con caretas de animales en protesta por la renovación de la perrera de Vinaròs que ha sido denunciada por posible maltrato animal

Dos anys treballant per a les persones. Així es van presentar els socialistes en un mítin públic en el Antic Mercat, en el qual va haver-hi referències a la defensa de la Constitució després de la declaració d'Independència a Catalunya. L'acte va començar amb una intervenció del Secretari General Ximo Planells, qui va donar pas a un vídeo resumeixen de la gestió d'aquests dos anys i un videoresumendel realitzat durant aquest temps. Posteriorment l'Alcalde Jesús Ros va adonar de la gestió realitzada fins a aquests moments de la legislatura, afirmant que els 6 compromisos adquirits en la targeta que es va repartir durant la passada campanya electoral s'havien complit excepte el del menjador social, que "després de parlar amb totes les persones que coneixen la situació de persones amb necessitat s'ha decidit canviar per una targeta", va reconèixer Ros. 


En el míting no va haver-hi referències als pactes de investitura que tant Compromís com Guanyant han denunciat per no estar complint-se. Amb presència de animalistas protestant per la gestió de la recollida d'animals abandonats, els socialistes van presentar una gestió efectiva en la qual s'ha prevalgut l'ocupació i la millora dels comptes públics. L'alcalde va destacar com a compromisos no pujar els impostos municipals en tota la legislatura, congelació de l'IBI, rebaixa del sou d'alcaldia i regidors, transport urbà gratis per a estudiants, majors, aturats i persones amb diversitat funcional, i creació de l'oficina anti-desnonaments. Especialment clar es va mostrar amb els sous públics, que va remarcar "que s'han reduït un 40% durant aquest mandat municipal",
 

 

Reurbanització del carrer Cami Reial
Després d'explicar les accions que s'havien realitzat durant els dos anys llargs de govern, l'Alcalde Jesús Ros va avançar alguns dels objectius per al que queda de legislatura per la Generalitat entre els quals destaquen el nou CEE L'Encarnació, l'ambulatori de Parc Central, o el projecte finançat amb fons europeus i municipals de la reurbanització de Camí Reial, que es va paralitzar en 2015. A més, va afegir l'engegada d'una bascula municipal en el polígon, i dues rotondes de l'Avinguda Regna Sofia amb Pare Méndez, així com la de Calle València amb Mas del Jutge. Finalment, va avançar que aquest mes de gener s'obrirà per fi els aparcaments de Juan Carlos I i el del mercat de la Torre.

 

Per a finalitzar l'acte, l'alcalde Jesús Ros ressalte que la prioritat de l'equip de govern són les persones i per açò la gestió està dirigida a millorar el benestar de la ciutadania a través de noves i millors infraestructures, plans socials de promoció de l'ocupació, noves zones verdes i parcs o ajudes a famílies monoparentals. L'acte va finalitzar amb la foto de tot l'equip de govern amb els 9 regidors, i una degustació d'orxata i fartones en la terrassa del anticmercat, amb mirades a la Torre.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.235.227.36

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.