Domingo, 29 de Septiembre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Viernes, 29 de Septiembre de 2017

La 45a Fira del Llibre s’inaugura hui a Torrent

Enguany, la fira s’ha muntat en la plaça de la Unió Musical i oferix un gran ventall d’activitats

Este matí ha tingut lloc la inauguració de la Fira del Llibre, que ha donat el tret d’eixida amb una actuació a càrrec de Cucurucú Teatre. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde Jesús Ros acompanyat per la regidora d’Educació, Patricia Sáez i gran part de la corporació municipal.

 

Enguany, com a novetat, esta fira s’ha celebrat coincidint amb les celebracions del Nou d’Octubre. A este canvi de data s’ha sumat una nova ubicació, una decisió presa després d’atendre en diverses reunions les peticions dels llibreters i llibreteres de la ciutat.

 

La plaça de la Unió Musical acollirà del 29 de setembre al 9 d’octubre esta esperada fira, que oferix moltes activitats i per a tots els públics. La regidora d’Educació, Patricia Sáez ha destacat que “esta fira està dissenyada perquè la literatura i la màgia de la lectura arribe a tots i totes. És per això que hem previst una programació destinada a escolars pels matins i, de vesprada es faran presentacions de diferents llibres”.

 

La programació a més es completa amb un gran ventall d’activitats com actuacions teatrals, tallers i lectures... “intentant, sobretot, que el més xicotets es submergisquen en el món de la lectura i en gaudisquen” apuntava la regidora, Patricia Saéz.

 

En la fira hi haurà tots els dies presentacions de llibres d’autors i autores valencians, per fer visible l’esforç actual i el treball dels escriptors i escriptores de la nostra Comunitat i del nostre poble, com Cristina Montesa o Conxa Chust.

 

Per a consultar tota la programació:

 http://www.torrent.es/torrentPublic/docroot/repositorio/Serveis%20admin/Biblioteques/20170918%20Fira%20de%20llibre%202017/Fullet_Fira%20del%20llibre%202017.pdf

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.128.226.255

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.