Martes, 23 de Abril de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Jueves, 29 de Junio de 2017

Torrent acull el Campionat d’Espanya Promesa d’Atletisme

A més, el trinquet José María Veguer celebra el Campionat Autonòmic de Galotxa Gran Trofeu El Corte Inglés, on dos equips torrentins disputaran les finals

Este cap de setmana, l’esport és el protagonista a Torrent. D’una banda, es celebra el Campionat d’Espanya Promesa d’Atletisme. Durant dissabte i diumenge, el Parc Central acollirà un gran nombre d’activitats i competicions atlètiques. Es pot consultar tota la programació i els horaris en el següent enllaç: goo.gl/z5hHn4

 

D’altra banda, s’ha organitzat a la ciutat el Campionat Autonòmic de Galotxa Gran Trofeu El Corte Inglés al trinquet José Maria Veguer. Dos equips torrentins jugaran este cap de setmana per tal d’aconseguir la victòria. Dissabte a les 19.00 h, el CPV Trinquet Torrent A s’enfrontarà al CPV Alfara d'Algímia en la final primera. Diumenge a la mateixa hora es celebrarà la final tercera amb el Torrent C i el Riba-roja B.

 

Com tots els caps de setmana, el Centre Ambiental del Vedat ha preparat una programació molt divertida per a este cap de setmana. Dissabte a partir de les 10.30 h, els torrentins i torrentines podran gaudir de diferents classes per a aprendre a diferenciar els tipus d’oli d’oliva que hi ha i les varietats en funció de les olives.

 

L’associació del barri els Caragols ha preparat una jornada de festa, que durarà tot el dia, per a gaudir d’un dissabte molt divertit. La festa de la xicalla, jocs, playbacks, sopar i una discomòbil són algunes de les activitats preparades

 

També en la jornada de dissabte, la germandat Negacions de Pere ha preparat un certamen de bandes, on les cornetes i els tambors seran els protagonistes.

 

L’escola Ritme de Ball ha organitzat el seu final de curs amb una exhibició on l’alumnat ballarà i mostrarà tot l’aprés durant els curs. A més, el diners recaptats amb les entrades aniran íntegrament destinats a l’escoleta que pertany a la Casa de la Caritat. Diumenge a les 12.00 h a l’Ajuntament.

 

La vesprada de dissabte, la comparsa mora Abbàssides celebren el seu 20é aniversari amb una festa al carrer de Cervantes des de les 17.00 h fins a les 03.00 h. I  per a acabar, la sala d’actes de l’Ajuntament acull, a les 18.30 h, la coronació de la reina de l’associació Amics de la Cultura Andalusa.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
18.117.196.217

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.