Lunes, 07 de Octubre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Martes, 25 de Octubre de 2016
FALLES

Carmen Sirvent i Paula Giménez, exaltades Falleres Majors

Les Falleres Majors de València del 2017, Raquel Alario i Clara Parell, també van ser convidades d'honor a aquest esdeveniment dins de la seua atapeïda agenda festiva

Torrent va exaltar durant el cap de setmana a les seues Falleres Majors del 2017. Carmen Sirvent Garrigues i Paula Giménez Vilanova van rebre la banda que les acredita com a màximes representants de la ciutat de la mà de l'alcalde de Torrent, Jesús Ros Piles. Les components, ambdues de la falla l'Avinguda, van viure el seu moment més emocionant del regnat envoltades de familiars, amics, les 29 falles de la ciutat i el teixit associatiu i cultural de Torrent. Les Falleres Majors de València del 2017, Raquel Alario i Clara Parell, també van ser convidades d'honor a aquest esdeveniment dins de la seua atapeïda agenda festiva.
 

L'Auditori de la capital de l'Horta Sud es va vestir de gala el dissabte per transportar-nos al món de la indumentària amb un senzill espectacle on uns personatges vestien un maniquí amb sedes i complements típics de la indumentària tradicional alhora que eren nomenades les components de la cort d'Honor. Aquest component de la tradició en el fet de vestir va quedar reflectit en els vestits que van lluir M. Victoria Oria de Rueda, Rosana Álvarez, Alicia Berbel, Andrea Toledo, Carla Carratalà, Azucena Esquerre, Empar Llimerà i Amanda Gayol, els qui van estrenar, per parelles, el disseny oficial confeccionat per Didal Indumentària Valenciana, amb una sedalina amb el dibuix Sant Jordi de Artextil en fons ras, matisat en or i amb un ampli colorit. Per la seua banda, Carmen Sirvent va triar el dibuix Dignitat, en color Borgoña, confeccionat per Simón Cerdán per al seu gran dia, en el qual no van faltar les paraules de sorpresa de la qual fos fallera major de València del 2014, Carmen Sancho, admirada per la màxima representant torrentina i que va voler donar-li la sorpresa de ser la seua mantenidora.
 

El diumenge, 23 d'octubre, va anar el torn del món infantil. L'Auditori va tornar a acollir l'espectacle de la companyia de ColpiVolta Teatre, un duo còmic que va animar l'espera de l'arribada de les nenes i van tornar a interpretar l'elegant nombre de les boles màgiques al moment de màxima esplendor, que es va intercalar amb una representació del ratoncito Pérez. Les nenes Miriam Aroca, Ana Muñoz, María Peiró, Laura González, Natalia Pérez, Marta Campos, Loli Bartual i Gemma Giménez van lluir el model mascletá, en els colors Dalia, Jonc, Lotus i Lliri, confeccionat per la signatura Serrano i Navalón. Per la seua banda, Paula Giménez va triar per al seu gran dia a la signatura torrentina Seda, amb un model Santa Judith, en blau petroli.

 

La mantenidora de l'acte va ser la fallera major infantil de València del 2015, Maria Donderis, veïna del barri de l'Auditori, qui va destacar els atributs de Paula i la seua Cort, així com les característiques úniques de les falles a la seua recta final a ser declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Els himnes de Torrent i de la Comunitat Valenciana van posar el fermall final en sengles actes, que van explicar també amb un punt solidari, ja que les cistelles de flors van ser suprimides per donar aquests diners a causes solidàries, tal com es realitza a Torrent des de fa anys.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.135.209.78

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.