Domingo, 29 de Septiembre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Martes, 13 de Septiembre de 2016
POLÍTICA

La coalició Guanyant proposa crear el Fòrum llocal de la Mobilitat a Torrent

La plataforma ciutadana no renúncia tancar l’avinguda del Vedat i altres localitzacions cada diumenge i festiuTancar l’avinguda del Vedat cada diumenge i dia festiu entre les 11 i les 20 hores. Amb eixe objectiu, i a falta dels estudis pertinents, l’acord plenari de setembre “es un primer pas que marca el camí a seguir per al disseny d’un Torrent més amable amb les persones”, ha manifestat des de la coalició el seu síndic Jaume Santonja.

El regidor Santonja proposa, en nom de Guanyant Torrent, potenciar un model social de mobilitat sostenible i, pequè no s’ajornen o dilaten decisions preses, proposa la constitució del Fòrum de la Mobilitat previst en la Llei de Mobilitat de la Comunitat Valenciana. “Un espai en què hi participen tots els agents implicats, per tal de promoure millors pràctiques i realitzar avaluacions per acotar altres indrets de la localitat i vedar-los al trànsit rodat, com és el cas de les actuals vies per a vianants amb endoquinat històric”.

 

Santonja opina que donar pas a vianants i vehicles de tracció física, “millorarà l’espai urbà, les relacions personals i l’economia local del sector de la restauració, si més no, ja que ara mateix el sector de la bicicleta dóna treball a temps complet a més de 650.000 persones arreu d’Europa i Torrent s’hauria d’apuntar a aquest carro”.

 

Des de Guanyant Torrent consideren que vianants i ciclistes, “milloren el comerç local perquè solen ser més fidels que aquells que es desplacen amb vehicle de tracció a motor. La mobilitat intel·ligent és més sana; millora la qualitat de l’aire, estimula l’activitat física, rebaixa els costos per a la salut, els ciclistes solen viure dos anys més per sobre la mitjana d’expectativa de vida, necessiten menys baixes laborals i,en conjunt també es potencia el sector informàtic”.

 

 

 

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
18.188.154.252

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.